Kedves Ügyfelünk! Ügyfélszolgálatunk 2019. december 30-tól 2020. január 1-ig zárva tart.

ReNu MultiPlus 360 ml folyadék

ReNu MultiPlus 360 ml folyadék

Egyéb

Kontaktlencse ápolószer minden lágy kontaktlencséhez


2.590 Ft (7.19 Ft / ml)

 

Darabszám:
Raktárkészlet: Raktáron
Várható feladási idő: 2020-01-28
Kosárba tesz

GLS Postapont Pick Pack Pont
Átfutási idő a feladás napjától: Átfutási idő a feladás napjától: Átfutási idő a feladás napjától:
1 munkanap 1-2 munkanap 3-4 munkanap

ReNu MultiPlus kontaktlencse folyadék - megbízható választás

A ReNu Multiplus kontaktlencse folyadék egy jól bevált egylépcsős ápolószer, mely nedvesíti a szemet és eltávolítja a kontaktlencseviselés során lerakódott fehérjéket. A ReNu sokoldalúan tisztít, öblít és fertőtlenít, minden lágy kontaktlencséhez tökéletes választás, beleértve a szilikon-hidrogél lencséket is.

A ReNu már 25 éve a piacon van és gondoskodik pácienseink szeméről, tárolja, valamint gyengéden tisztítja, öblíti, nedvesíti és fertőtleníti a lencséket.

DYMED tartalmának köszönhetően kiemelkedően hatékonyan fertőtlenít (felülmúlja a fertőtlenítő teljesítményre vonatkozó (ISO szabvány előírásait) és hatékonyan elpusztítja a lencsén megtelepedő mikroorganizmusokat.

A ReNu kontaktlencs folyadék Poloxamint tartalmaz, a tisztaságértés a komfortérzetért. A Poloxamin-tartalma eltávolítja a lipideket és a környezetből lerakódó szennyező anyagokat, így tisztább látást és jobb nedvesítést biztosít. A ReNu kontaktlencse folyadék kapható még 240ml és 120ml kiszerelésekben is, illetve gazdaságosan összecsomagolunk belőle 2 X 360ml kiszerelést, ha spórolni szeretne.

Ajánlott termékek
Gelone 360 ml folyadék

2.290 Ft

(6.36 Ft / ml)

Vélemények

köszönöm a kontaktlencséket, gyorsan megérkeztek, pedig sajnos állandóan gondom van a futárcégekkel. Azt szeretném lárdezni, hogy renu folyadék használható biofinity kontaktlencsével?

LENCSEBOLT.HU ADMIN

Tisztelt Csomány Erik! természetesen megfelelő a Biofinity lencsékhez a ReNu ápolófolyadék. Az összes kínálatunkban szereplő kontaktlencse és folyadék "kompatibilis" egymással. Hogy kinek melyik jön be a legjobban, azt előre nem lehet tudni.

Még több INGYENES szállítást szeretnénk! :) Rendeben megérkezett a kontaktlencse és a folyadék is. Bátran ajánlom a lencsebolt.hu webáruházat!

Thanks for the awesome support and help! It was great talking to a fluent English speaking operator! :)

Üzenetrögzítőre diktáltam a rendelés, másnap reggel visszahívtak adategyeztetésre. Minden rendben ment, legközelebb is a lencsebolttól rendelek.

Köszönöm a gyors kiszállítást, megfelelő terméket kaptam


Átlagos értékelés: 4.9/5
Vélemény írásához jelentkezzen be!


Szállítási díjak

Tájékozodjón az elérhető szállítási módokról és azok árairól

Egészségpénztár

Gyakran Ismételt Kérdések, egészségpénztári kisokos

Kapcsolat

Kérdése, észrevétele vagy esetleg panasza van?