TIPP: Ha szeretne értesülni akcióinkról, ingyenes szállításról vagy ajándék termékekről, iratkozzon fel hírlevelünkre ITT!

ReNu MultiPlus 360 ml folyadék

ReNu MultiPlus 360 ml folyadék

Egyéb

Kontaktlencse ápolószer minden lágy kontaktlencséhez


2.490 Ft (6.92 Ft / ml)

2.790 Ft 

Darabszám:
Raktárkészlet: Raktáron
Várható feladási idő: 2018-09-26
Kosárba tesz

GLS Postapont Pick Pack Pont
Átfutási idő a feladás napjától: Átfutási idő a feladás napjától: Átfutási idő a feladás napjától:
1 munkanap 1-2 munkanap 3-4 munkanap

ReNu MultiPlus kontaktlencse folyadék - megbízható választás

A ReNu Multiplus kontaktlencse folyadék egy jól bevált egylépcsős ápolószer, mely nedvesíti a szemet és eltávolítja a kontaktlencseviselés során lerakódott fehérjéket. A ReNu sokoldalúan tisztít, öblít és fertőtlenít, minden lágy kontaktlencséhez tökéletes választás, beleértve a szilikon-hidrogél lencséket is.

A ReNu már 25 éve a piacon van és gondoskodik pácienseink szeméről, tárolja, valamint gyengéden tisztítja, öblíti, nedvesíti és fertőtleníti a lencséket.

DYMED tartalmának köszönhetően kiemelkedően hatékonyan fertőtlenít (felülmúlja a fertőtlenítő teljesítményre vonatkozó (ISO szabvány előírásait) és hatékonyan elpusztítja a lencsén megtelepedő mikroorganizmusokat.

A ReNu kontaktlencs folyadék Poloxamint tartalmaz, a tisztaságértés a komfortérzetért. A Poloxamin-tartalma eltávolítja a lipideket és a környezetből lerakódó szennyező anyagokat, így tisztább látást és jobb nedvesítést biztosít. A ReNu kontaktlencse folyadék kapható még 240ml és 120ml kiszerelésekben is, illetve gazdaságosan összecsomagolunk belőle 2 X 360ml kiszerelést, ha spórolni szeretne.

Ajánlott termékek
Gelone 360 ml folyadék

2.290 Ft

(6.36 Ft / ml)

Vélemények

köszönöm a kontaktlencséket, gyorsan megérkeztek, pedig sajnos állandóan gondom van a futárcégekkel. Azt szeretném lárdezni, hogy renu folyadék használható biofinity kontaktlencsével?

LENCSEBOLT.HU ADMIN

Tisztelt Csomány Erik! természetesen megfelelő a Biofinity lencsékhez a ReNu ápolófolyadék. Az összes kínálatunkban szereplő kontaktlencse és folyadék "kompatibilis" egymással. Hogy kinek melyik jön be a legjobban, azt előre nem lehet tudni.

Még több INGYENES szállítást szeretnénk! :) Rendeben megérkezett a kontaktlencse és a folyadék is. Bátran ajánlom a lencsebolt.hu webáruházat!

Thanks for the awesome support and help! It was great talking to a fluent English speaking operator! :)

Üzenetrögzítőre diktáltam a rendelés, másnap reggel visszahívtak adategyeztetésre. Minden rendben ment, legközelebb is a lencsebolttól rendelek.

Köszönöm a gyors kiszállítást, megfelelő terméket kaptam


Átlagos értékelés: 4.9/5
Vélemény írásához jelentkezzen be!


Szállítási díjak

Tájékozodjón az elérhető szállítási módokról és azok árairól

Egészségpénztár

Gyakran Ismételt Kérdések, egészségpénztári kisokos

Kapcsolat

Kérdése, észrevétele vagy esetleg panasza van?