Vissza­fizetési garancia

TopVue Air (6 db lencse)

5 090 Ft
100% ajánlja
Raktáron
A feladás várható dátuma csütörtök 05.30. Jellemzők kiválasztása ...
Válassza ki a másik szem jellemzőit.
Hozzáadás 3 090 Ft 2 490 Ft
Személyes kollekció - boltok és csomagautomaták (1–2 munkanap) 490 Ft -tól
DPD (1–2 munkanap) 690 Ft -tól
Express One (1–2 munkanap) 790 Ft -tól
Magyar Posta (2–3 munkanap) 890 Ft -tól
Ingyenes kiszállítás 17 900 Ft feletti megrendelésekre
5 090 Ft

Csomagtervek

A TopVue Air kontaktlencse kifejlesztésénél a cél a minél magasabb oxigén áteresztő képesség elérése volt.

Mit jelent az, hogy szilikon-hidrogél? Ahhoz, hogy a szem egészséges maradjon, oxigénre van szüksége. A hagyományos hidrogél alapanyagokhoz képest a szilikon-hidrogél kontaktlencséknek, mint amilyen a TopVue Air is, nagyságrendekkel nagyobb az oxigén áteresztése.

A TopVue kontaktlencse használatával elegendő mennyiségű oxigén jut a szaruhártyához, ezáltal segít megőrizni a szem egészségét és fehérségét.

A mi ajánlásunk szerint a TopVue Air kontaktlencse egészséges nappali viseletet biztosít, segít megőrizni a szem egészséges színét, hosszú távon biztosítva annak hidratációját és lélegzését.

A TopVue Air kontaktlencsék nappali használatra vannak tervezve. Bár ezek a kontaltlencsék elérik a bennalvásoz szükséges oxigén áteresztő képesség értékét, a gyártó javaslata szerint éjszakára el kell távolítani a kontaktlencséket, és kontaktlencse ápolószerben tárolni őket.

A TopVue Air kontaktlencsék optimális teljesítményt nyújtanak a Gelone ápolószer termékcsalád használatával.

Kényelem

A TopVue Air kontaktlencsék a hialuronsav tartalmű nedvesítő közegnek köszönhetően kényelmes és irritáció mentes kontaktlencse viseletet biztosít az egész napra. A hialuronsav előfordul a szem természetes közegében is "kompatibilis a szemmel", és nem okoz semmiféle komplikációt.

A szilikon hidrogél kontaktlencse alapanyag a nano csatornákonát 100 Dk/t értékű oxigént szállít közvetlenül a szaruhártyához, így kölcsönözve rendkívül magas légáteresztő képességet a TopVue Air kontaktlencse számára.

A kontaktlencsék kiválasztásánal az egyik legfontosabb jellemző, amit mindenképpen figyelembe kell venni, az a kontaktlencsék víztartalma. A kontaktlencsék kényelmes viseléséhez megfelelő víztartalomra van szükség. A legtöbb szilikon-hidrogél alapanyagú kontaktlencsénél a túl alacsony, a szem számára nem elegendő víztartalommal van a probléma.

Minél nagyobb az oxigén áteresztő képesség (túlsúlyban van a szilikon), úgy csökken arányosan a víztartalom. Hiába van tehát egy kontaktlencsének rendkívül magas, akár 150 dk/t értékű oxigén áteresztése, az alacsony víztartalom miatt a viselése fárasztó lehet, irritációt okozhat. Az alacsony víztartalmú lencséken a lipid réteg és a szennyeződések is könnyebben "feltapadnak" a kontaktlencse felületére, így természetesen egy esetleges fertőzés is könnyebben problémát okozhat.

A TopVue Air kontaktlencsék kifejlesztésénél nem áldozták fel a magas víztartalmat az oxigén áteresztés javára. Ez egy arany középút megoldás, mely a gyakorlatban már bizonyított, több száz ügyfelünk használja már évek óta nagy megelégedéssel a TopVue Air kontaktlencsét.

Tulajdonságok - TopVue Air (6 db lencse)

Gyártó: TopVue
BC: 8.60
DIA: 14.20
Csomag méret: 6 lencse
Oxigénáteresztő képesség: 100 Dk/t
Lejárat: több, mint 24 hónap
Csere ütemterve: 30 nap
Víztartalom: 45%
Dioptria tartomány: -12.00-től +8.00-ig
Lencse anyag: Innofilcon A
Kiterjesztett vagy éjszakai viselet: Nem
UV-szűrő: Nem
Terméknév: TopVue Air
Nátrium-hialuronátot tartalmaz: Igen
Orvostechnikai eszköz: Igen

Mások is megvásárolták

Hozzászólások

Kérdése van?