Acuvue Oasys with Transitions (6 db lencse)

9 980 Ft
92% ajánlja
Raktáron
A feladás várható dátuma hétfő 10.25. hétfő 10.25. hétfő 10.25. Order stock info: In stock, ready to be dispatched Jellemzők kiválasztása ...
Hozzáadás
2 370 Ft

Kiszállítás

dpd / expressone / magyar posta
2-3 munkanap 590 Ft
Magyar Posta
2-3 munkanap 590 Ft
Csomagküldő
1-2 munkanap 190 Ft
9 980 Ft

Az ACUVUE OASYS with Transitions kontaktlencsék leírása

A Johnson & Johnson elsőként mutatta be ACUVUE® OASYS with Transitions™, kétheti, szilikon-hidrogél anyagú kontaktlencséit. Ezek a lencsék el vannak láta a technológiával, hogy folyamatosan alkalmazkodjanak a változó fényhez.

Anyag és technológia

Az ACUVUE OASYS with Transitions lencsék senofilcon A anyagból készülnek, amely egy hatékony és jól bevált anyag, amit az ACUVUE OASYS lencsék gyártásához is használnak.
A Transitions™ Light Intelligent Technology™ lehetővé teszi a lencsék alkalmazkodását a környezeti fényviszonyokhoz. Ez azt jelenti, hogy a fényviszonyoktól függően a lencsék automatikusan világosból sötétbe váltanak. A sötétítés intenzitása a környezeti fények erejétől függ. Ez a fényérzékeny lencse technológia nagyon gyorsan aktiválódik - a lencsék zökkenőmentesen sötétednek kevesebb, mint 60 másodperc alatt, és világosodnak körülbelül 90 másodperc alatt.

UV-védelem és egyéb előnyök

Ezek a lencsék blokkolják a káros UV-sugárzást. A lencse felülete 100% UV-B védelmet nyújt. Ezen lencsék hatalmas előnye, hogy szűrik a kék fényt, amely leggyakrabban digitális eszközökből vagy mesterséges világításból származik. Ezeknek a lencséknek egy további nagy előnye, hogy képesek redukálni a nap vagy a fényes autólámpák okozta, éjszakai kellemetlen tükröződés intenzitását. Ez a funkció még éjszaka is javítja a látási kontrasztot.

Alkalmas sportolók számára

A Johnson & Johnson Vision együttműködött a profi baseball játékossal, Bryce Harper-rel, aki a lencsékkel kapcsolatos tapasztalatairól egy videósorozatban számolt be. Profi sportolóként gyorsan reagálnia kell, függetlenül attól, hogy milyen fényviszonyok között van. Az ACUVUE OASYS with Transitions kontaktlencséknek köszönhetően Bryce Harper reakciói gyorsabbnak és pontosabbnak bizonyultak.

Kezelés és viselet

A könnyebb kezelhetőség érdekében ezek a lencsék világos színezettel és kifordulást jelző indikátorral vannak ellátva.
Az ACUVUE OASYS with Transitions kontaktlencsék 14 napos csere ütemtervvel rendelkezik és nem ajánlottak folyamatos viseletre. Ez a csomag 6 db lencsét tartalmaz.

Tulajdonságok
Gyártó: Johnson and Johnson
BC: 8.40
DIA: 14.00
Csomag méret: 6 lencse
Lejárat: több, mint 12 hónap
Oxigénáteresztő képesség: 121 Dk/t
Csere ütemterve: 14 nap
Víztartalom: 38%
Terméknév: Acuvue Oasys with Transitions
Dioptria tartomány: -12.00-től +8.00-ig
Kiterjesztett vagy éjszakai viselet: Nem
Lencse anyag: Senofilcon A
UV-szűrő: Igen
Blue Blocker: Igen
Gazdaságos alternatíva

TopVue Premium (6 db lencse)

  • egész napos kényelmes viselet
  • nátrium-hialuronáttal nedvesített
  • ideális érzékeny szemekre
Aktuális ár: 4 690 Ft
Gazdaságos alternatíva

Hozzászólások

Comments: Do you have any questions?