HYLO PARIN szemcsepp 10 ml

5 990 Ft
99% ajánlja
Raktáron
A feladás várható dátuma csütörtök 06.20. Jellemzők kiválasztása ...
Személyes kollekció - boltok és csomagautomaták (1–2 munkanap) 490 Ft -tól
DPD - szállító (1–2 munkanap) 690 Ft -tól
Express One - szállító (1–2 munkanap) 790 Ft -tól
Magyar Posta - szállító (2–3 munkanap) 890 Ft -tól
Ingyenes kiszállítás 17 900 Ft feletti megrendelésekre
5 990 Ft

HYLO PARIN szemcsepp

A HYLO PARIN szemcsepp ideális azok számára, akikkrónikus szemszárazságban szenvednek.Ez a szemcsepp gyors megkönnyebbülést, regenerációt és hosszan tartó védelmet biztosít a szemnek. A HYLO PARIN gyorsan enyhíti az égő érzést, viszketést, szárazságot vagy idegentest-érzetet a szemben.

Egy effektív trió

A HYLO PARIN szemcsepp 3 olyan összetevőt tartalmaz, amelyek alapvető szerepet játszanak a cseppek hatásában.
A heparin megköti a nedvességet, és elősegíti, hogy a cseppek a szaruhártyához tapadjanak. A szem hosszú távú hidratálásaha­tékonyan regenerálja a szemszövetet.
A nátrium-hialuronát nagy mennyiségű vizet képes megtartani, és a szemészetben megtisztelő helyet foglal el. A HYLO PARIN cseppekben a nátrium-hialuronáttöké­letes kenőanyagként működik, melynek köszönhetően a cseppek egyenletesen oszlanak el a szem teljes felületén, és hosszú ideig hidratálják azt.
A trió utolsó része a glicerin, amely kenőanyagként is működik. A glicerin lehetővé teszi, hogy a szemhéjak könnyű mozgását a szem felületén. Az idegen test kellemetlen érzése a szemben nagyon gyorsan elmúlik .

Szabadalmaztatott COMOD® rendszer

Minden HYLO szemcsepp speciális, szabadalmaztatott adagolóval ellátott palackban kerül forgalomba. Ez az applikátorrendszer megakadályozza a cseppek esetleges mikroorganizmu­sokkal való szennyeződését, miközben minden egyes adagból azonos mennyiséget tart fenn, amikor a cseppeket a szembe juttatja. Emiatt a szemcseppeknek nincs szükségük tartósítószerre vagy foszfátra. Az injekciós üveg szerkezete sterilen tartja tartalmát a használat teljes időtartama alatt.

Hogy használja a HYLO PARIN szemcseppet?

Nehézségek esetén cseppentsen 1 cseppet az érintett szembe naponta háromszor. Ha a nehézségek súlyosabbak, a cseppek gyakrabban is alkalmazhatók. A HYLO PARIN szemcseppekhosszú távon használhatók.
Ha azonban naponta 10-nél többször kell alkalmaznia a cseppeket, keresse fel szemorvosát, és konzultáljon vele állapotáról.
Ezeket a szemcseppeket lehet alkalmazni a felhelyezett kontaktlencsékre, feltéve, hogy legalább 30 percet vár a felhelyezés után az alkalmazással..
Ha más termékeket használ, a gyártó azt javasolja, hogy az alkalmazások között várjon legalább 30 percet. A HYLO PARIN szemcseppet utoljára kell felvinni. Ez a szabály nem érvényes, ha szemkenőcsről van szó.
A HYLO PARIN-t gyermekek, terhes és szoptató nők használhatják.

A HYLO PARIN cseppek a palack felbontása után 6 hónapig használhatók.

Tulajdonságok - HYLO PARIN szemcsepp 10 ml

Gyártó: Ursapharm
Kiszerelés: 10 ml
Felnyitás utáni használhatóság: 6 hónap
Tartósítószerek: Nem
Nátrium-hialuronátot tartalmaz: Igen
Használható kontaktlencsékkel: Igen
Orvostechnikai eszköz: Igen

Gazdaságos alternatíva

Gelone Natural Drops szemcsepp 10 ml

  • Érzékeny szemekre is alkalmas
  • Tartósítószerek nélkül
  • Nátrium-hialuronátot tartalmaz
  • Illesztett lencsékre is alkalmazható
Aktuális ár: 3 690 Ft

Hozzászólások

Kérdése van?