Elköltöztünk! Ügyfélszolgálatunk új címe (Személyes átvétel, reklamáció): 4400 Nyíregyháza, Csipke köz 4. fsz.! Nyitvatartásunk nem változott, H-P: 08:00 - 16:00

Biofinity Toric (3 db) kontaktlencse

Biofinity Toric (3 db) kontaktlencse

Biofinity

Havi vislésű szilikon-hidrogél alapanyagú tórikus kontaktlencse


4.990 Ft

 

Raktárkészlet: Kérem adja meg a paramétereket!
Várható feladási idő: Kérem adja meg a paramétereket!
Kosárba tesz

GLS Postapont Pick Pack Pont
Átfutási idő a feladás napjától: Átfutási idő a feladás napjától: Átfutási idő a feladás napjától:
1 munkanap 1-2 munkanap 3-4 munkanap

Comfilcon A
48%
115Dk/t
Nem
3 db
30 nap
szférikus

Info: Az Biofinity  Toric kontaktlencse szállítási határideje a beszállító készletétől függően akár 4 hét is lehet. Átlagosan a rendelések 85-90 százaléka elérhető raktárról.

A Biofinity Toric kontaktlencse prémium minőségű lágy havi viselésű szilikon-hidrogél (Comfilcon A) alapanyagú kontaktlencse az asztigmia korrekciójára. 

A Biofinity Toric kontaktlencse kifejlesztésénél a cél a magas oxigén áteresztő képesség és a többi szilikon-hidrogél alapanyagú lencséknél magasabb víztartalom volt.

A 48% víztartalom kifejezetten magas érték a szilikon-hidrogél alapanyagú kontaktlencsék között, ezzel biztosítva a megfelelő hidratációt a nap végén is.

A Biofinity Toric kontaktlencse az exklúzív Aquaform technológiával készült. Ez egy olyan anyagtechnológia, melynek kombinálásával a kontaktlencse egyedülálló teljesítményt nyújt az oxigén-áteresztés és nedvesítés terén.

A Biofinity Toric kontaktlencse használatával elegendő mennyiségű oxigén jut a szaruhártyához, így (a gyártó ajánlása szerint) lehetővé teszi az alkalmankénti benne alvást is (ajánlott időtartam: 6 éjszaka).

A legtöbb szemorvos nem ajánlja a kiterjesztett viselésű kontaktlencsét, amennyiben ilyen célból vásárolná a Biofinity kontaktlencsét, mindenképpen egyeztessen illesztőjével.

Asztigmiára vagy Persbiópiára keresse a Biofinity Toric termék család megfelelő típusait. Extrém magas dioptriát visel? Keresse a Biofinity Toric XR kontaktlencsét, és tapasztalja meg a szilikon-hidrogél alapanyag nyújtotta előnyöket.

Lencsebolt.hu ajánlása: Szerintünk a Biofinity Toric kontaktlencse egészséges nappali viseletet biztosít, segít megőrízni a szem fehérségét. Kiváló minőségű termék, nagyon sok elégedett vásárlónk használja évek óta.

A tórikus termékek közül a legtöbbet a Biofinty toric kontaktlencséből adjuk el a legtöbbet, új illesztés esetén is gyakran ajánljuk.  

Tipp: A Biofinity Toric a világon a legnagyobb mennyiségben eladott úgynevezett OEM vagy Private Label szilikon-hidrogél tórikus terméke. Ez azt jelenti, hogy nagyobb optikai láncok és forgalmazók saját márkanévvel tudják forgalomba hozni ezeket a lencséket.

Ha Ön például iWear Oxigen toric, iWear XR Supreme toric, Options Premier toric, Bioflex Premium torec esetleg egyéb 48% víztartalmú Comfilcon A alapanyagú tórikus kontaktlencsét viselt eddig, nyugodtan rendelheti a Biofinity Toric kontaktlencséket is, mivel ezek a termékek tökéletesen megegyeznek.


A fentebb listázott kontaktlencsék szférikus és multifokális változatai szintén elérhetőek a  Biofinity és Biofinity Multifocal márkanév alatt.

Az asztigmiás pácienseknek olyan tórikus kontaktlencsére van szükségük, amely más törő erőt kínál a lencse különböző pontjain, a látáskorrekció számára megfelelő módon.


Ajánlott termékek
Gelone 360 ml folyadék

2.290 Ft

(6.36 Ft / ml)

Vélemények

Egyszerűen tökéletes. Három éve használom, nem szárítja a szemem, ajánlani tudom mindenkinek.

Elég magas dioptriában hordom a biofinity toric lencséket, és gyakori, hogy csak néhány hét alatt jön meg. A lencsék egyébként kiválóak, nem szárad a szemem benne. Sokan írják, hogy szakadós, nekem ilyen tapasztalatom nem volt eddig. én már legalább 10 éve rendelek a lencsebolt.hu-ról, soha nem jutott eszembe máshonnan rendelni, már csak az árak miatt sem.

Két hónapja használok kontaktlencsét, imádom. Régen valamiért féltem tőle, a barátnőm addig mondta, amíg el nem mentem optikushoz. Bár hamarabb rávettem volna magam, várom a napszemüveges nyarat :) A biofinity lencsék eddig beváltak.

Remek kontaktlencse, csak ajánlani tudom mindenkinek. Olvasom több hozzászólásnál is, hogy szakad a biofinity. Nekem talán egyszer szakadt el, az is az én hibámból. tényleg vékony, de meg kell tanulni helyesen kezelni a lencséket és akkor nincs gond. Az All In One folyadékot használom hozzá.

Jó! :)

Kedes Lencsebolt. nem is tudom mit írjak erről a lencséről. Amikor felrakom mint az álom, aztán van, hogy 3. héten fogja magát és elszakad. Adok rá egy négyest!!!

LENCSEBOLT.HU ADMIN

Kedves Irén! Kérem ilyen esetben írjon nekünk a kontakt@lencsebolt.hu címre, vagy hívjon a 06 (42) 790 - 333 telefonszámon


Átlagos értékelés: 4.8/5
Vélemény írásához jelentkezzen be!


Szállítási díjak

Tájékozodjón az elérhető szállítási módokról és azok árairól

Egészségpénztár

Gyakran Ismételt Kérdések, egészségpénztári kisokos

Kapcsolat

Kérdése, észrevétele vagy esetleg panasza van?