Elköltöztünk! Ügyfélszolgálatunk új címe (Személyes átvétel, reklamáció): 4400 Nyíregyháza, Csipke köz 4. fsz.! Nyitvatartásunk nem változott, H-P: 08:00 - 16:00

Air Optix Aqua (3 db) kontaktlencse (kifutó termék)

Air Optix Aqua (3 db) kontaktlencse (kifutó termék)

Air Optix

Havi vislésű szilikon-hidrogél alapanyagú kontaktlencse. Kifutó termék.


4.490 Ft

 

Raktárkészlet: Kérem adja meg a paramétereket!
Várható feladási idő: Kérem adja meg a paramétereket!
Kosárba tesz

GLS Postapont Pick Pack Pont
Átfutási idő a feladás napjától: Átfutási idő a feladás napjától: Átfutási idő a feladás napjától:
1 munkanap 1-2 munkanap 3-4 munkanap

Lotrafilcon B
33%
138Dk/t
Nem
3 db
30 nap
aszférikus

Kifutó termék, válassza helyette az Air Optix Plus hydraGlyde (3 db) kontaktlencsét.

Az Air Optix Aqua kontaktlencse egy lágy, szilikon-hidrogél (Lotrafilcon B) alapanyagú, havi csere idejű kontaktlencse. Egy doboz 3 darab kontaktlencsét tartalmaz.

Az Air Optix Aqua kontaktlencse kifejlesztésénél a cél a minél magasabb oxigén áteresztő képesség elérése volt.

Megújult az Air Optix termékcsalád csomagolása. Amíg a raktáron lévő régi csomagolású termékek nem futnak ki, vegyesen szállítjuk a régi és új dobozos termékeket. A beltartalomban változás nem történt.

Mit jelent az, hogy szilikon-hidrogél? Ahhoz, hogy a szem egészséges maradjon, oxigénre van szüksége. A hagyományos hidrogél alapanyagokkal szemben a szilikon-hidrogél kontaktlencséknek, mint amilyen az Air Optix Aqua is, nagyságrendekkel nagyobb az oxigén áteresztése.

Az Air Optix kontaktlencsénél a gyártó a TriComfort technológiát alkalmazta. Ennek a segítségével 5x nagyobb az oxigén áteresztő képessége az Air Optix kontaktlencséknek, mint a hagyományos társainak.

Az Air Optix Aqua kontaktlencse használatával elegendő mennyiségű oxigén jut a szaruhártyához, így (a gyártó ajánlása szerint) lehetővé teszi az alkalmankénti benne alvást is (ajánlott időtartam: 6 éjszaka).

A legtöbb szemorvos nem ajánlja a kiterjesztett viselésű kontaktlencsét, amennyiben ilyen célból vásárolná az Air Optix Aqua kontaktlencsét, mindenképpen egyeztessen illesztőjével.

A mi ajánlásunk szerint az Air Optix Aqua  kontaktlencse egészséges nappali viseletet biztosít, segít megőrizni a szem fehérségét.

Az Air Optix Aqua kontaktlencse kifutó termék, várhatóan 1-2 éven belül az Alcon beszünteti a terméket. Az Air Optix Plus HydraGlyde kontaktlencse az utódja, ami jobb nedvesítést ígér, azonban geometriájában és alapanyagában megegyezik az Air Optix Aqua kontaktlencsékkel.

Az Air Optix Aqua kontaktlencse elérhető 6 darabos gazdaságosabb kiszerelésben is: Air Optix Aqua (6 db) kontaktlencse

Az Alcon gyógyszeripari vállalatot 1945-ben alapították az Egyesült Államokban, Texas államban. Kimondottan szemgyógyászati, szemápolási termékekre specializálódtak. 2008-ban egyesült az Alcon az egyik legnagyobb kontaktlencse gyártóval, a Novartis (Ciba Vision) nevű céggel, azóta a kontaktlencsék Alcon márkanév alatt futnak.


TERMÉKAJÁNLÓ

Válassza a TopVue Air kontaktlencsét az Air Optix Aquához hasonló légáteresztési képességgel, azonban annál magasabb víztartalommal a maximális kényelem érdekében.

Kapható 1 darabos kiszerelésben is, ha csak ki szeretné próbálni, így ha esetleg még sem válna be a TopVue Air kontaktlencse, nem éri veszteség.

TOPVUE AIR (6 DB) KONTAKTLENCSE

TOPVUE AIR (1 DB) KONTAKTLENCSE

Ajánlott termékek
Gelone 360 ml folyadék

2.290 Ft

(6.36 Ft / ml)

Vélemények

Bevált!

Üdv! Lehet tudni meddig lesz rendelhető? Drágább lett sajnos. Vettem az új fajtájából, nem igazán éreztem különbséget, ha ez nem lesz maradok az új verziónál.

LENCSEBOLT.HU ADMIN

Tisztelt Gulácsi Róbert! Mi sem tudjuk, meddig lesz elérhető. Az Air Optix Plus lencsék geometriája és alapanyaga is megegyezik, viszont új fajta nedvesítő közeget kapott. Elvileg gond nélkül lehet váltani az új lencsére. Az áremelésnek természetesen mi se örülünk, a beszállítónk döntése volt. Üdv Lencsebolt.hu


Átlagos értékelés: 4.7/5
Vélemény írásához jelentkezzen be!


Szállítási díjak

Tájékozodjón az elérhető szállítási módokról és azok árairól

Egészségpénztár

Gyakran Ismételt Kérdések, egészségpénztári kisokos

Kapcsolat

Kérdése, észrevétele vagy esetleg panasza van?