Vogue VO4180S 507514

Női

Szemüveg mérete Mi a méretem?
138 mm
Egyéb méretek
18 mm
135 mm
50 mm 54 mm
Ár
32 890 Ft

A Vogue szemüvegmárka

A Vogue szemüveg mindig a legújabb divattrendeket tükrözi. Forma- és színválasztékuk rendkívül széles, és extravagáns és nagyon szokatlan modellek közül választhat. A Vogue a magas eleganciát és a szezonalitást képviseli.

Erről a modellről:

A napszemüveg egy kiváló divatos kiegészítő, mellyel szemét is védi. Ezeknek a szemüvegeknek a lencséi világos színről sötétebbre váltanak. Ez a modell rendkívül divatos, és tökéletesen illeszkedik az öltözékedhez. A szemüveg kerete főleg fémből készült, ami jelenleg nagy trend!
A szemüveg lencséi 100%-os UV védelmet biztosítanak. Szeme tökéletesen védve lesz a káros UVA és UVB sugarak ellen. A lencsék az összes fény 18-43%-át engedik át, és közepesen sötétek. Ez a fajta elsötétítés mérsékelt napfényre alkalmas.
Virtuális teszterünknek köszönhetően otthona kényelméből kipróbálhatja ezt a szemüvegmodellt. Azonnal látni fogod, milyen a szemüveged rajtad!
A szemüveg eredeti tokban érkezik. A szemüveg mellé egy tisztítókendőt is kapsz. A szemüveg színe fényes. Ez a szemüvegmodell dioptriás napszemüveglen­csékkel és klasszikus átlátszó lencsékkel is ellátható.