Uvex Sportstyle 706 2296

Női Férfi

Szemüveg mérete Mi a méretem?
138 mm
Egyéb méretek
9 mm
118 mm
40 mm 73 mm
Ár
36 485 Ft 29 390 Ft Kedvezmény -19%
Legjobb ár az elmúlt 30 napban: 36 485 Ft

A Uvex szemüvegmárka

Az Uvex márkát egy jól ismert német cég gyártja, amely munkahelyi és sportolási védőfelszerelésekre specializálódott. Napszemüvegük és védő sportszemüvegük tökéletes védelmet nyújt a káros UV-sugárzás ellen. Pontosan ahogy a nevük is sugallja, az Uvex - UltraViolet Excluded, mindenféle ultraibolya sugárzást sikerül kiszűrniük. Az Uvex szemüveggel kiváló teljesítményre számíthat mind a városban kerékpáron, mind a szabadban havas lejtőn síelve.

Erről a modellről:

A napszemüveg egy kiváló divatos kiegészítő, mellyel szemét is védi. A tükörszemüvegek nagyon népszerűek, különösen a divat szempontjából. A tükrös szemüveg is praktikus – jelentősen csökkenti a szem fáradását és a napfény okozta irritációt. A keretek kiváló minőségű edzett műanyagból készülnek.
A szemüveg lencséi 100%-os UV védelmet biztosítanak. Szeme tökéletesen védve lesz a káros UVA és UVB sugarak ellen. Az üvegek sötétek, és az összes fény 8-18%-át engedik át. Ez a fajta fényerő-szabályozás alkalmas az erős napfény elleni védelemre.
A szemüveg eredeti tokban érkezik.
Ez a szemüveg tökéletes mindenféle szabadtéri tevékenységhez. Formájuk praktikus és kényelmesen illeszkedik, így nem zavar sportolás közben. Biztosan élvezni fogja őket futáskor, kerékpározáskor, túrázáskor... A szemüveg színe matt.