Vissza­fizetési garancia

TopVue One+ (30 db lencse)

6 170 Ft
100% ajánlja
A feladás várható dátuma 6 - 7 hét Jellemzők kiválasztása ...
Válassza ki a másik szem jellemzőit.
Személyes kollekció - boltok és csomagautomaták (1–2 munkanap) 490 Ft -tól
DPD - szállító (1–2 munkanap) 690 Ft -tól
Express One - szállító (1–2 munkanap) 790 Ft -tól
Magyar Posta - szállító (2–3 munkanap) 890 Ft -tól
Ingyenes kiszállítás 17 900 Ft feletti megrendelésekre
6 170 Ft

A TopVue One+ kontaktlencsék leírása

A TopVue One+ egy kivételesen jól alkalmazkodó napi lencse, amely megbízhatóan korrigálja a rövid- és a távollátást . Köszönhetően a modern szilikon-hidrogél anyagnak, szemei a nap folyamán egészséges oxigén ellátást kapnak. Az Unifilcon B magas légáteresztő képessége, az 53%-os víztartalommal kombinálva kényelmes illeszkedést fog biztosítani Önnek.

A TopVue One+ napi kontaktlencsék a következő kiszerelésekben elérhetőek:
5 darabos csomag
90 darabos csomag

Lélegző és hidratált anyag

Az Unifilcon B egy fejlett anyag, amely a szilikon-hidrogélek csoportjába tartozik. Ez a kombinált anyag a két csoport legjobb tulajdonságait egyesíti - mind a magas oxigénáteresztő képességet (szilikon), mind az átlagosnál magasabb víztartalmat (hidrogél).

A kellő oxigén elengedhetetlen a kényelmes lencse viselethez és az egészséges szemhez. A TopVue One + lencse anyagában milliónyi mikroszkopikus csatorna található, amelyek lehetővé teszik az oxigén eljutását a szemhez. A magas víztartalom lehetővé teszi, hogy az anyag puha, kíméletes és természetes legyen, ezáltal a TopVue One+ lencsék jobban alkalmazkodnak a szem természetes környezetéhez.

Annak érdekében, hogy a TopVue One+ könnyebben látható legyen a buborékfóliában és kezelhetősége egyszerűbb legyen, a lencse anyagát nagyon halvány árnyalattal színezik.

Mit kínál még a TopVue One+?

Extra lencse nedvesség

A TopVue One+ lencséket buborékcsomago­lásban tárolják, amely nátrium-hialuronáttal dúsított oldatot tartalmaz. Ez egy rendkívül hatékony sikosító anyag, amely természetesen megtalálható az emberi testben is. Az oldatban található nátrium-hialuronát megakadályozza a lencsék kiszáradását, és hosszabb kényelmet biztosít viselés közben, valamint természetes kompatibilitást biztosít a szemmel.

Nem fogja érezni a lencséket a szemében

A TopVue One+ speciálisan kialakított szélekkel rendelkezik, hogy tökéletesen illeszkedjenek a szemhez. Smooth Ski Shape kialakításuk biztosítja, hogy a szemhéjak simán áthaladjanak a lencsén, miközben pislog, kényelmetlenségek nélkül. A lencse szélek alakja lehetővé teszi a korrekt és természetes könnyáramlást is a lencse alatt.

Modern lencse kialakítás

A TopVue One+ lencsék aszférikus kialakításúak. Ez azt jelenti, hogy a lencse jobb optikai tulajdonságokkal rendelkezik - megakadályozva a torz látást (szférikus aberrációk) amelyek a lencse széleinek mentén merülhetnek fel. A TopVue One+ lencsékkel, mindig 100%-ban éles látásélessége lesz, ha számítógépen dolgozik, sportol vagy éppen vezet.
Egy aszférikus kontaktlencse - mivel alakja fokozatosan laposodik el - sokkal simábban lapul a szemre is.
Kombinálva ezeket a remek tulajdonságokat, látása biztosan éles lesz, a viselet pedig kényelmes!

Napi csere ütemterv

Gyakran utazik? Sokat sportol? Vagy azt szeretné, hogy könnyen válthasson a lencséje és divatos szemüvege között? Akkor a TopVue One+ megfelelő Önnek.
A TopVue One+ egy napi kontaktlencse, így nem kell aggódnia a lencsék ápolása vagy kiegészítők beszerzése miatt. A napi lencsék használatához nincs szükség tokra vagy ápolószerre. A TopVue One+ lencsét reggel csak meg kell bontania és szemébe helyeznie, majd este kidobni. Ez a viselési forma tökéletes azoknak, akik aktív és megterhelő életmódot folytatnak.

Tulajdonságok - TopVue One+ (30 db lencse)

Gyártó: TopVue
BC: 8.60
DIA: 14.20
Csomag méret: 30 lencse
Csere ütemterve: 1 nap
Lejárat: több, mint 24 hónap
Víztartalom: 53%
Oxigénáteresztő képesség: 68 Dk/t
Dioptria tartomány: -12.00-től +6.00-ig
Kiterjesztett vagy éjszakai viselet: Nem
UV-szűrő: Nem
Terméknév: TopVue One+
Lencse anyag: Unifilcon B
Nátrium-hialuronátot tartalmaz: Igen
Orvostechnikai eszköz: Igen

Gazdaságos alternatíva

TopVue Blue Blocker (30 db lencse)

  • Szűrje ki a képernyők kék fényét
  • Megakadályozza a digitális szem megerőltetését
  • Véd a száraz szem szindróma ellen
  • Vissza­fizetési garancia
Aktuális ár: 5 450 Ft

Mások is megvásárolták

Hozzászólások

Kérdése van?