0 Ft

Kosár tartalma

Nincsenek termékek a kosárban

Kosár tartalma

TopVue Monthly Plus (6 db lencse)

4 790 Ft 3 180 Ft
100%
Raktáron
A feladás várható dátuma szerda 09.30.
Hozzáadás
2290 Ft

Kiszállítás

Express one
1–2 munkanap 590 Ft
Magyar Posta
2–3 munkanap 590 Ft
Csomagküldő
1–2 munkanap 190 Ft
4 790 Ft 3 180 Ft
Gazdaságos alternatíva

TopVue Air (6 db lencse)

  • rendkívüli légáteresztő képesség
  • magas víztartalom
  • nátrium-hialuronáttal nedvesített
Aktuális ár: 4 970 Ft
Gazdaságos alternatíva

Hozzászólások

Comments: Do you have any questions?

TopVue Monthly Plus

A TopVue Monthly Plus kontaktlencse kifejlesztésénél a cél a minél jobb tulajdonságú lencse geometria kifejlesztése volt a cél.

Hagyományos vs. Modern

Manapság a szilikon-hidrogél alapanyag a „trendi“ a kontaktlencsék közözz, és nem is véletlenül. Hagyományos hidrogél társaihoz képest magasabb oxigén áteresztő képessége segít egészségesen tartani a szemet. Azonban nem mindenkinél válik be a szilikon hidrogél kontaktlencse.

Van aki az alacsonyabb víztartalom miatt nem találja kényelmesnek, de van olyan viselő is, aki egyszerűen nem tudja hordani a szilikon alapanyagú lencsét, un. szilikon intoleranciában szenved.

Ilyenkor vissza kell térni a ma már hagyományosnak számító alapanyaghoz és a lehető legkedvezőbb kontaktlencse geometriát és peremkiképzést megkeresni.Egy jól megválasztott hidrogél kontaktlencse ha jól illeszkedik, hosszú évtizedekig nyújt éleslátást kiváló komfort mellett. Ebben a TopVue Monthly Plus kontaktlencse kiemelkedőt nyújt.

Radial Edge tchnológia

A TopVue Monthly Plus a kiváló komfortérzet elérése érdekében a a Radial Edge technológiával készült. Ennek a gyártástechno­lógiának a segítségével a lencsék peremvastagsága egyenletes, és a lencsék vrendkívül kényelmessé válnak.

UV szűrő – ne feledkezzünk el róla

A TopVue Monthly Plus kontaktlencsék UV szűrővel is el vannak látva, ami megszűri az UVA és UVB sugárzást jelentős részét. Habár a kontaktlencsék nem nyújtanak 100%-os védelmet, így is hatékonyan végzi a dolgát, mivel a retinánkra csak minimális mennyiséget enged a sugárzásból. Ez azért van, mert a kontaktlencse csak a szem egy részét fedi el. Az UV sugárzás elleni tökéletes védelem eléréséhez mindenképpen UV szűrős napszemüveg szükséges. Ez nem csak a TopVue Monthly Plus kontaktlencsére, hanem bármelyik UV szűrő képességű társára is igaz.

Hidratáció és egészséges szemek

A TopVue Monthly Plus kontaktlencse a precíz tervezés és kiváló lencse felszín kialakítása megfelelő elmozgást eredményez. A további kényelem céljából a kontaktlencse kialakítás magas víztartalommal párosul (55%), ami megakadályozza szemünk és a lrencsék dehidratációját.

Tulajdonságok
Gyártó: TopVue
BC: 8.60
DIA: 14.20
Csomag méret: 6 lencse
Lejárat: több, mint 24 hónap
Oxigénáteresztő képesség: 27 Dk/t
Csere ütemterve: 30 nap
Víztartalom: 55%
Dioptria tartomány: -15.00-től +6.00-ig
Lencse anyag: Methafilcon A
Kiterjesztett vagy éjszakai viselet: Nem
Terméknév: TopVue Plus
UV-szűrő: Igen