TopVue Elite+ (10 pár) + TopVue Elite lencsetok

6 460 Ft 3 980 Ft
93% ajánlja
Raktáron
TopVue Elite+ (10 db lencse)
A feladás várható dátuma csütörtök 05.30. Jellemzők kiválasztása ...
Normál ár 1 990 Ft
TopVue Elite+ (10 db lencse)
A feladás várható dátuma csütörtök 05.30. Jellemzők kiválasztása ...
Normál ár 1 990 Ft
TopVue Elite kontaktlencse tartó
A feladás várható dátuma csütörtök 05.30. Jellemzők kiválasztása ...
Normál ár 2 480 Ft
Személyes kollekció - boltok és csomagautomaták (1–2 munkanap) 490 Ft -tól
DPD (1–2 munkanap) 690 Ft -tól
Express One (1–2 munkanap) 790 Ft -tól
Magyar Posta (2–3 munkanap) 890 Ft -tól
Ingyenes kiszállítás 17 900 Ft feletti megrendelésekre
6 460 Ft 3 980 Ft

A TopVue Elite+ leírása

Innováció és haladás - erről szól a TopVue Elite+. Ezt a TopVue kontaktlencséinek családjába tartozó, napi, lágy lencsét a rövidlátás és a távollátás korrigálására tervezték.
A TopVue Elite + kontaktlencsék gyártásához a kiváló Bioxifilcon, lágy hidrogél anyagot használják, amely magas fokú kényelmet biztosít viseletkor az 58%-os víztartalmának köszönhetően. Az aszférikus lencsekialakítás tökéletesen éles látást biztosít Önnek, az UltraSoo technológiának köszönhetően pedig a lencse tökéletesen nedves marad a nap folyamán, különösen kellemes viseleti érzést adva.
A kontaktlencséket egy halvány kék színezettel látják el a jobb kezelhetőséget elősegítve, valamint tartalmaznak egy UV-szűrőt, amely védi a szemeket. Ezek a lencsék nagyon kényelmesek és kiváló viseletet biztosítanak a kontaktlencse viselők 99%-nak.

A TopVue Elite+ lencséket a következő kiszerelésekben is kínáljuk:

Aszférikus TopVue Elite+ lencse kialakítás

Ezeknek a napi kontaktlencséknek a - szemekkel közvetlenül érintkező - hátsó oldalát speciálisan alakították ki. Nem klasszikusan, szférikusan íveltek, hanem aszférikus módon fokozatosan lapulnak. Az ilyen típusú lencsék nemcsak jobban ülnek a szemen, de képesek megakadályozni a szférikus szabálytalanságokat és torzulásokat. Ezek a szférikus lencsék szélein fordulnak elő és korlátozhatják Önt, például vezetés közben .
A TopVue Elite+ aszférikus lencse nagyszerű választás lehet az alacsony fokú asztigmatizmus korrekciójához, és jobb optikai tulajdonságai meg fogják lepni Önt, például sötétben vagy a számítógépen végzett munka során.

A TopVue Elite+ egész napos hidratációt kínál

Ezen kontaktlencsék gyártása során a UltraSoo technológiát használják. Ennek során nátrium-hialuronátot adnak a Bioxifilcon A anyaghoz. Ez a komponens biztosítja, hogy a lencsék ne száradjanak ki viselés közben. Mindig kellemesen nedvesek lesznek, aminek köszönhetően a TopVue Elite+ lencse anyaga rendkívül kényelmes lesz a szemnek.

Speciális védelem az UV-szűrőnek köszönhetően

A TopVue Elite+ napi lencsék UV-szűrővel rendelkeznek, amely véd az UV-A és UV-B sugarakkal szemben. Arra azonban mindig emlékeznie kell, hogy a kontaktlencse csak a szem egy részét takarja. Ebből kifolyólag fontos napszemüveget is viselni, amely teljes védelmet ad a szemnek.

Egészséges viselet

A TopVue Elite+ egy napi kontaktlencse, ezért minden nap cserélni kell. Ez azt is jelenti, hogy használatukhoz nem szükséges ápolószer vagy tároló. Egyszerűen helyezzen be új lencsét reggel, este pedig dobja ki. Ez a kontaktlencsék használatának legegészségesebb és legegyszerűbb módja. A napi lencsék egyértelmű választásnak bizonyulhatnak sportolók és aktív életmódot folytatók számára.

Tulajdonságok - TopVue Elite+ (10 db lencse)

Gyártó: TopVue
BC: 8.60
DIA: 14.20
Csomag méret: 10 lencse
Csere ütemterve: 1 nap
Lejárat: több, mint 24 hónap
Oxigénáteresztő képesség: 27 Dk/t
Víztartalom: 58%
Lencse anyag: Bioxifilcon A
Dioptria tartomány: -12.00-től +6.00-ig
Kiterjesztett vagy éjszakai viselet: Nem
Terméknév: TopVue Elite+
UV-szűrő: Igen
Orvostechnikai eszköz: Igen

Tulajdonságok - TopVue Elite kontaktlencse tartó

Kiegészítő színe: Lila

Hozzászólások

Kérdése van?