TopVue Color - True Sapphire - dioptria nélkül (2 db lencse)

3 990 Ft
97% ajánlja
Raktáron
Szín
    A feladás várható dátuma hétfő 10.25. hétfő 10.25. hétfő 10.25. Order stock info: In stock, ready to be dispatched Jellemzők kiválasztása ...
    Hozzáadás
    2 370 Ft

    Kiszállítás

    dpd / expressone / magyar posta
    2-3 munkanap 590 Ft
    Magyar Posta
    2-3 munkanap 590 Ft
    Csomagküldő
    1-2 munkanap 190 Ft
    3 990 Ft

    Hogyan kell ápolni a havi csere ütemtervű színes lencséket?

    Ezeket a lencséket 1 hónapig lehet használni, alkalmanként, vagy napi rendszerességgel. Soha ne aludjon a lencsékben, és gondoskodjon megfelelő ápolásukról. A lencséket mindig univerzális ápolószert használva kell tisztítani és tárolni, ehhez peroxidos ápolószert soha nem szabad alkalmazni. Ha a lencsék már 7 napja a tartóban vannak tárolva, a lencse-fertőtlenítési folyamatot meg kell ismételni. A lencsék kezelésekor mindig tartsa tökéletesen tisztán a kezeit.

    TopVue Color színes lencsék

    A TopVue Color lencsék magas víztartalmú hidrogél anyagból készülnek. A lencsékben lévő nagy mennyiségű víz finom anyagot hoz létre, amely Önnek kényelmes egész napos viseletet jelent majd.
    A TopVue Color UV-szűrővel rendelkezik, így ezeket a színes lencsék viseléve támogatja a szemek UV-sugárzás elleni védelmét.

    TopVue Color lencsehatás

    A TopVue Color színes lencsék átlátszatlanok. A színt a speciális 3Tones technológiával viszik fel, amely biztosítja a tökéletes lefedettséget és természetes szemmegjelenést. Az összes szín biztonságosan be van ágyazva a lencse belsejébe, így a szem és a színezés nem érintkezhet. A kontaktlencsét egy sötét gyűrűvel látják el, amely nagyobb és mély szem benyomását kelti. A végső árnyalatot kis mértékben barna színnel keverik. Ez sugárirányban történik, így a színek egymásba fonódnak. Az eredmény egy nagyon természetes színváltozás, amely elősegíti a megjelenés finomítását, és például segít a szemszín és kedvenc kiegészítője összekapcsolásában.
    Csakúgy, mint minden szem, a kapott hatás mindenki számára 100%-ban különböző lesz, mivel az eredményt bizonyos mértékig mindig a szem természetes színe befolyásolja.

    Tulajdonságok
    Lencse színe: Kék
    Gyártó: TopVue
    BC: 8.50
    DIA: 14.20
    Csomag méret: 2 lencse
    Dioptria tartomány: 0.00
    Lejárat: több, mint 24 hónap
    Oxigénáteresztő képesség: 28 Dk/t
    Csere ütemterve: 30 nap
    Víztartalom: 55%
    Lencse anyag: Methafilcon A
    Kiterjesztett vagy éjszakai viselet: Nem
    Terméknév: TopVue Color
    UV-szűrő: Igen

    A termék összes változata:

    Hozzászólások

    Comments: Do you have any questions?