A TopVue Blue Blocker lencsékkel védje meg szemét a kék fénytől

Védje meg szemeit a túlzott mértékű kék fény ellen, TopVue Blue Blocker kontaktlencsékkel

Választékunkban megtalálhatja a kék fény szűrővel ellátott napi kontaktlencséket. A TopVue Blue Blocker védi Önt a szem fáradtságától, fejfájásától és a rossz alvástól. De pontosan hogyan is?

Hogyan segítenek a TopVue Blue Blocker lencsék?

Manapság egész nap mesterséges kék fényt kibocsátó digitális eszközök - monitorok, táblagépek, tévék, okostelefonok - képernyői előtt állunk.
Tapasztalta a munkanapot követő fejfájást, homályos látást és alvási problémákat? Ismerősnek hangzanak ezek a tünetek? Akkor érdemes tudnia, hogy - bár a kék fény fontos a test számára - a túlzott mennyiség negatívan befolyásolhatja bioritmusát. A Blue Blocker technológia szabályozza a kék fény mennyiségét, amely eljut a szemekig, így már nem kell majd aggódnia a fáradt szemek és a rossz alvás miatt!

Mikor kell viselni ezeket a lencséket?

A TopVue Blue Blocker kontaktlencsék reggeltől estig viselhetőek. Kényelmes anyaguk egész nap kényelmet nyújt. Mindenekelőtt a lencsék korrigálják a szem hibáját, a Blue Blocker pedig egy hasznos bónusz, amely megvédi a digitális szemfáradtságtól, és rendben tartja a bioritmust, a megfelelő alvási ciklust segítve.TopVue Blue Blocker
  <TAGS_NOLINK>
 • élesen és koncentráltan tart
 • csökkenti a szemfáradtságot és megerőltetését
 • véd a száraz szem szindrómától
 • segít megakadályozni a fejfájást
 • segít jobban elaludni
 • </TAGS_NOLINK>
TopVue Blue Blocker doboz

Mi mást kínál még Önnek a TopVue Blue Blocker?

A TopVue Blue Blocker lencsék nem csak a kék fény elleni védelmet biztosítják:

  <TAGS_NOLINK>
 • A TopVue Blue Blocker egy napi lencse, így a kontaktlencse viselet legegyszerűbb és legegészségesebb módját kínálja -- Minden nap egy új, tökéletesen tiszta lencsét használ, így nincs szükség további kiegészítőkre, mint amilyen például a tisztító ápolószer.

 • A lencsék anyaga főleg vízből áll (55%), ráadásul a gyártási folyamat során ellátják az ASSL, azaz Aqua Safety Shield Layers hidratáló technológiával, hogy mindig élvezhesse az extra viselési kényelmet. A lencsék puhák és kényelmesek, így alig veszi észre, hogy viseli őket.

 • A TopVue Blue Blocker egy kettős védelemmel ellátott lencse. A kék fényt blokkoló szűrőn kívül a lencsék UV-szűrővel is rendelkeznek, amely védi a szemet a káros napsugaraktól (UV-A és UV-B), és akadályozza a szem idő előtti öregedését, valamint az ultraibolya sugárzás által a szemre gyakorolt egyéb negatív hatásokat.
 • </TAGS_NOLINK>Hozzászólások