TopVue Blue Blocker (90 db lencse)

17 465 Ft 14 730 Ft
100% ajánlja
Raktáron
Gazdaságos kiszerelés:
TopVue Blue Blocker (180 db lencse) - 26520 Ft (spórolt összeg 2940 Ft)
A feladás várható dátuma péntek 12.03. Stock day info: Tomorrow 3. december Stock day info: Ready to be sent Order stock info: In stock, ready to be dispatched Jellemzők kiválasztása ...

Kiszállítás

dpd / expressone / magyar posta
2-3 munkanap 590 Ft
Magyar Posta
2-3 munkanap 590 Ft
Csomagküldő
1-2 munkanap 190 Ft
17 465 Ft 14 730 Ft

A TopVue Blue Blocker lencsék leírása

A népszerű TopVue márka ezen napi lencséit a legjobban akkor fogja élvezni, ha sok időt tölt munkával számítógép előtt vagy digitális eszközök kijelzőjét nézve. A TopVue Blue Blocker lencsék képesek szűrni a kék fényt, amelyet a digitális eszközök bocsátanak ki. Ezzel az egyedülálló képességgel a TopVue Blue Blocker segít megakadályozni a digitális szemfáradtságot.
Ezen kívül, naponta eldobható lencsékként a kontaktlencse viselet legegészségesebb és legegyszerűbb módját is kínálják. További kiegészítőkre így nem is lesz szüksége.

A TopVue Blue Blocker napi lencsék elérhetőek a következő kiszerelésekben is:
TopVue Blue Blocker (5 db lencse)
TopVue Blue Blocker (30 db lencse)
TopVue Blue Blocker (180 db lencse)

Kékfény-szűrő - védelem a digitális szemfáradtság ellen

A tévékből, okostelefonokból, laptopokból és különféle monitorokból vagy táblagépekből származó mesterséges, többlet kék fény a természetes bioritmus megzavarásához és úgynevezett digitális szemfáradtsághoz vezethet.
A TopVue Blue Blocker lencsék a 380 és 500 nm közötti kék fény 16%-át blokkolják. Mivel a kontaktlencse közvetlenül a szemre fekszik fel, a kék fény elleni védő hatása nagyobb, mint védőszemüveg használatánál.

A digitális eszközök által kibocsátott kék fény hátrányosan érinti a testet és súlyosan ronthatja az alvásminőséget.
Ennek oka az, hogy a kék fény a reggeli órákban természetesen fordul elő, hogy felébresszen minket, ahogy pedig a nap halad előre, fokozatosan piros színűre vált. Ha számítógéppel, tablet-tel dolgozik, vagy filmeket és sorozatokat néz azokon - ez a mesterséges kék fény arra utasítja a testet, hogy aktívvá váljon. Ezen kívül a kék fény káros része (380–460 nm) felgyorsítja a szem öregedését, és emiatt fennáll a retina károsodásának veszélye is.
A TopVue Blue Blocker lencsékkel elkerülheti ezeket a kockázatokat, és kényelmes védelmet nyújthat a szemeknek.

A TopVue Blue Blocker lencse megbízható és kényelmes anyaga

A TopVue Blue Blocker lencséket hidrogél típusú - Methafilcon A - anyagból készítik, amely 55%-os víztartalmú. Ez a magas víztartalom biztosítja, hogy a lencsék puhák és a szem számára kényelmesek legyenek.
A viselési kényelem biztosítása érdekében - még azon viselőknek is, akik szeme hajlamos gyorsan kiszáradni -, a lencséket az ASSL (Aqua Safety Shield Layers) nedvesítő technológiával látják el.

Kettős szemvédelem

A kék fény elleni védelem mellett a TopVue Blue Blocker napi lencsék UV-szűrővel is el vannak látva. Tehát a lencsék támogatják a szem UV-védelmet is.
Ne felejtse el, hogy a szem 100%-os, UV-A és UV-B sugárzással szembeni védelme érdekében a TopVue Blue Blocker lencséket kedvenc napszemüvege viseletével kell kombinálnia.

Tulajdonságok
Gyártó: TopVue
BC: 8.60
DIA: 14.20
Csomag méret: 90 lencse
Csere ütemterve: 1 nap
Oxigénáteresztő képesség: 20 Dk/t
Lejárat: több, mint 24 hónap
Víztartalom: 55%
Dioptria tartomány: -10.00-től +6.00-ig
Lencse anyag: Methafilcon A
Kiterjesztett vagy éjszakai viselet: Nem
Terméknév: TopVue Blue Blocker
UV-szűrő: Igen
Blue Blocker: Igen

Hozzászólások

Comments: Do you have any questions?