Kedves Ügyfelünk! Ügyfélszolgálatunk 2019. december 30-tól 2020. január 1-ig zárva tart.

TopVue Monthly Plus (6 db) kontaktlencse

TopVue Monthly Plus (6 db) kontaktlencse

TopVue

A TopVue Monthly Plus egy havi csereidejű hidrogél alapanyagú lágy kontaktlencse 


4.180 Ft

 

Raktárkészlet: Kérem adja meg a paramétereket!
Várható feladási idő: Kérem adja meg a paramétereket!
Kosárba tesz

GLS Postapont Pick Pack Pont
Átfutási idő a feladás napjától: Átfutási idő a feladás napjától: Átfutási idő a feladás napjától:
1 munkanap 1-2 munkanap 3-4 munkanap

Methafilcon A
55%
27Dk/t
Igen
6 db
30 nap
szférikus

TopVue Monhtly Plus

A TopVue Monthly Plus kontaktlencse kifejlesztésénél a cél a minél jobb tulajdonságú lencse geometria kifejlesztése volt a cél.

Hagyományos vs. Modern

Manapság a szilikon-hidrogél alapanyag a "trendi" a kontaktlencsék közözz, és nem is véletlenül. Hagyományos hidrogél társaihoz képest magasabb oxigén áteresztő képessége segít egészségesen tartani a szemet. Azonban nem mindenkinél válik be a szilikon hidrogél kontaktlencse.

Van aki az alacsonyabb víztartalom miatt nem találja kényelmesnek, de van olyan viselő is, aki egyszerűen nem tudja hordani a szilikon alapanyagú lencsét, un. szilikon intoleranciában szenved.

Ilyenkor vissza kell térni a ma már hagyományosnak számító alapanyaghoz és a lehető legkedvezőbb kontaktlencse geometriát és peremkiképzést megkeresni.Egy jól megválasztott hidrogél kontaktlencse ha jól illeszkedik, hosszú évtizedekig nyújt éleslátást kiváló komfort mellett.  Ebben a TopVue Monthly Plus kontaktlencse kiemelkedőt nyújt.

Radial Edge tchnológia

A TopVue Monthly Plus a kiváló komfortérzet elérése érdekében a a Radial Edge technológiával készült. Ennek a gyártástechnológiának a segítségével a lencsék peremvastagsága egyenletes, és a lencsék vrendkívül kényelmessé válnak.

UV szűrő - ne feledkezzünk el róla

A TopVue Monthly Plus kontaktlencsék UV szűrővel is el vannak látva, ami megszűri az UVA és UVB sugárzást jelentős részét. Habár a kontaktlencsék nem nyújtanak 100%-os védelmet, így is hatékonyan végzi a dolgát, mivel a retinánkra csak minimális mennyiséget enged a sugárzásból. Ez azért van,  mert a kontaktlencse csak a szem egy részét fedi el. Az UV sugárzás elleni tökéletes védelem eléréséhez mindenképpen UV szűrős napszemüveg szükséges. Ez nem csak a TopVue Monthly Plus kontaktlencsére, hanem bármelyik UV szűrő képességű társára is igaz.

Hidratáció és egészséges szemek

A TopVue Monthly Plus kontaktlencse a precíz tervezés és kiváló lencse felszín kialakítása megfelelő elmozgást eredményez. A további kényelem céljából a kontaktlencse kialakítás magas víztartalommal párosul (55%), ami megakadályozza szemünk és a lrencsék dehidratációját.

Ajánlott termékek
Gelone 360 ml folyadék

2.290 Ft

(6.36 Ft / ml)

Vélemények
Még nincsenek vélemények

Átlagos értékelés: 4.7/5  
Vélemény írásához jelentkezzen be!


Szállítási díjak

Tájékozodjón az elérhető szállítási módokról és azok árairól

Egészségpénztár

Gyakran Ismételt Kérdések, egészségpénztári kisokos

Kapcsolat

Kérdése, észrevétele vagy esetleg panasza van?