Használja a "FREEGELONE" kupon kódot 5.000 forint feletti rendelés esetén, és ajándékba küldünk egy 990 forint értékű Gelone 100ml ápolószert! TIPP: Ha szeretne értesülni akcióinkról, ingyenes szállításról vagy ajándék termékekről, iratkozzon fel hírlevelünkre ITT!

TopVue Air (6 db) kontaktlencse

TopVue Air (6 db) kontaktlencse

TopVue

A TopVue Air egy havi csereidejű szilikon-hidrogél alapanyagú kontaktlencse. Kedvező árával és kényelmes viseletével egyik kedvenc kontaktlencsénk.


4.990 Ft

5.490 Ft 

Raktárkészlet: Kérem adja meg a paramétereket!
Várható feladási idő: Kérem adja meg a paramétereket!
Kosárba tesz
Postapont Trans-O-Flex Pick Pack Pont
1-2 munkanap 1-2 munkanap 3-4 munkanap

Innofilcon A
45%
100Dk/t
Nem
6 db
30 nap
szférikus

A TopVue Air kontaktlencse kifejlesztésénél a cél a minél magasabb oxigén áteresztő képesség elérése volt.

Mit jelent az, hogy szilikon-hidrogél? Ahhoz, hogy a szem egészséges maradjon, oxigénre van szüksége. A hagyományos hidrogél alapanyagokhoz képest a szilikon-hidrogél kontaktlencséknek, mint amilyen a TopVue Air is, nagyságrendekkel nagyobb az oxigén áteresztése.

A TopVue kontaktlencse használatával elegendő mennyiségű oxigén jut a szaruhártyához, ezáltal segít megőrizni a szem egészségét és fehérségét.

A mi ajánlásunk szerint a TopVue Air kontaktlencse egészséges nappali viseletet biztosít, segít megőrizni a szem egészséges színét, hosszú távon biztosítva annak hidratációját és lélegzését.

Hasonló termékek: Biofinity (6 db) kontaktlencsePurevision 2 HD kontaktlencse, Air Optix Aqua (6 db) kontaktlencse

TopVue Air kontaktlencsék nappali használatra vannak tervezve. Bár ezek a kontaltlencsék elérik a bennalvásoz szükséges oxigén áteresztő képesség értékét, a gyártó javaslata szerint éjszakára el kell távolítani a kontaktlencséket, és kontaktlencse ápolószerben tárolni őket. 

A TopVue Air kontaktlencsék optimális teljesítményt nyújtanak a Gelone ápolószer termékcsalád használatával.

Kényelem

TopVue Air kontaktlencsék a hialuronsav tartalmű nedvesítő közegnek köszönhetően kényelmes és irritáció mentes kontaktlencse viseletet biztosít az egész napra. A hialuronsav előfordul a szem természetes közegében is "kompatibilis a szemmel", és nem okoz semmiféle komplikációt.

A szilikon hidrogél kontaktlencse alapanyag a nano csatornákonát 100 Dk/t értékű oxigént szállít közvetlenül a szaruhártyához, így kölcsönözve rendkívül magas légáteresztő képességet a TopVue Air kontaktlencse számára.

A kontaktlencsék kiválasztásánal az egyik legfontosabb jellemző, amit mindenképpen figyelembe kell venni, az a kontaktlencsék víztartalma. A kontaktlencsék kényelmes viseléséhez megfelelő víztartalomra van szükség. A legtöbb szilikon-hidrogél alapanyagú kontaktlencsénél a túl alacsony, a szem számára nem elegendő víztartalommal van a probléma.

Minél nagyobb az oxigén áteresztő képesség (túlsúlyban van a szilikon), úgy csökken arányosan a víztartalom. Hiába van tehát egy kontaktlencsének rendkívül magas, akár 150 dk/t értékű oxigén áteresztése, az alacsony víztartalom miatt a viselése fárasztó lehet, irritációt okozhat. Az alacsony víztartalmú lencséken a lipid réteg és a szennyeződések is könnyebben "feltapadnak" a kontaktlencse felületére, így természetesen egy esetleges fertőzés is könnyebben problémát okozhat.

TopVue Air kontaktlencsék kifejlesztésénél nem áldozták fel a magas víztartalmat az oxigén áteresztés javára. Ez egy arany középút megoldás, mely a gyakorlatban már bizonyított, több száz ügyfelünk használja már évek óta nagy megelégedéssel a TopVue Air kontaktlencsét.

Ajánlott termékek
Gelone 360 ml folyadék

1.599 Ft

(4.44 Ft / ml)

Vélemények
Még nincsenek vélemények

Átlagos értékelés: 4.7/5  
Vélemény írásához jelentkezzen be!


Szállítási díjak

Tájékozodjón az elérhető szállítási módokról és azok árairól

Egészségpénztár

Gyakran Ismételt Kérdések, egészségpénztári kisokos

Kapcsolat

Kérdése, észrevétele vagy esetleg panasza van?