Kedves Ügyfelünk! Ügyfélszolgálatunk 2019. december 30-tól 2020. január 1-ig zárva tart.

PureVision 2 HD (6 db) kontaktlencse

PureVision 2 HD (6 db) kontaktlencse

Purevision

Havi vislésű szilikon-hidrogél alapanyagú kontaktlencse


6.390 Ft

 

Raktárkészlet: Kérem adja meg a paramétereket!
Várható feladási idő: Kérem adja meg a paramétereket!
Kosárba tesz

GLS Postapont Pick Pack Pont
Átfutási idő a feladás napjától: Átfutási idő a feladás napjától: Átfutási idő a feladás napjától:
1 munkanap 1-2 munkanap 3-4 munkanap

Balafilcon A
35%
130Dk/t
Nem
6 db
30 nap
szférikus

PureVision 2 HD kontaktlencse

A PureVision 2 HD kontaktlencse egy lágy, szilikon-hidrogél (Balafilcon A) alapanyagú, havi csereidejű, prémium minőségű kontaktlencse.

A PureVision 2 HD kontaktlencse kifejlesztésénél a gyártónak a magas oxigén-áteresztés mellett a kiváló látásélesség elérése volt a cél.

Mit jelent az, hogy szilikon-hidrogél? Ahhoz, hogy a szem egészséges maradjon, oxigénre van szüksége. A hagyományos hidrogél alapanyagokkal szemben a szilikon-hidrogél kontaktlencséknek, mint amilyen aPurevision 2 HD is, nagyságrendekkel nagyobb az oxigén áteresztése.

Mit eredményez a HD optika? Kristálytiszta látást még rossz fényviszonyok között is. Csökkenti a szférikus abberáció nevű fénytörési hibát, a fényudvar képződés és káprázást. Ezek a tulajdonságok különösen előnyösek például éjszakai vezetésnél.

 A Purevision 2 HD kontaktlencsék ComfortMoist technológiával készültek. A poloxamin tartalmú tárolóoldat már közvetlenül felhelyezéskor maximális kényelmet biztosít. A vékony lencsekialakítás természetes viselési érzést biztosít és elősegíti az egész napon át tartó komfortot.

A Purevision és a Purevision 2 HD kontaktlencsék geomteriája és szélkiképzése nem egyforma, a purevision 2 HD kontaktlencse alapanyaga vékonyabb, így érték el a kedvezőbb oxigénáteresztő képességet.

A Purevision 2 HD kontaktlencse használatával elegendő mennyiségű oxigén jut a szaruhártyához, így (a gyártó ajánlása szerint) lehetővé teszi a bentalvást is (ajánlott időtartam: 30 éjszaka).

A legtöbb szemorvos nem ajánlja a kiterjesztett viselésű kontaktlencsét, amennyiben ilyen célból vásárolná az Purevision 2 HD kontaktlencsét, mindenképpen egyeztessen illesztőjével.

A mi ajánlásunk szerint az PureVision 2 HD kontaktlencse egészséges nappali viseletet biztosít, segít megőrízni a szem fehérségét, remek szélkiképzésének köszönhetően egész nap kényelmes viselet. Az egyik legjobb ár/érték arányú termék a kínálatunkból.

Ajánlott termékek
Gelone 360 ml folyadék

2.290 Ft

(6.36 Ft / ml)

Vélemények

HD vagy nem HD? A neten van olyan doboz képe, amin van HD felirat és van olyan is, amin nincs. Önöktől HD felirat nélkülit kaptam. Akkor ez HD?

LENCSEBOLT.HU ADMIN

Tisztelt Erdei Krisztina! Bizonyos országokban ezt a kontaktlencsét HD feliratú dobozban forgalmazzák, szürke importból előfordulhat HD feliratú termék Magyarországon is. Mi csak eredeti, a hivatalos forgalmazótól származó terméket árusítunk, ezen a HD felirat nem szerepel, de minden Purevision 2 kontaktlencse HD optikával készül.

Nagyon kényelmes, a szemem nem szárad. Mindenkinek ajánlom.

Jó ár-érték arány. Kényelmes használat.

Maximálisan meg vagyok elégedve a lencsével. Csak ajánlani tudom.

Bevált, köszönöm a segítséget!

Szeretnék érdeklődni, hogy ilyen folyadékot rendeljek hozzá? Renu jó ehhez a lencséhez?

LENCSEBOLT.HU ADMIN

Kedves Béda Ritus! A ReNu folyadékot szeretjük, sokat adunk el belőle és megfelel ezakhez a lencsékhez. Csakúgy, mint bármelyik más kontaktlencséhez a kínálatunkban!

Purevision lencséről váltottam, kényelmesebb kicsit, mintha vékonyabb is lenne. Bevált. Az ára is kellemes!

Kipróbáltam Purevision (a sima) helyett rendeltem, háááát lehet velem van baj, de nekem jobb volt a másik.

LENCSEBOLT.HU ADMIN

Kedves Laub Laci! Bár az alapanyag megegyezik a két lencsénél, nem egyforma a geometria, a PV2 HD lencsének az oxigén áteresztése is magasabb.


Átlagos értékelés: 4.8/5
Vélemény írásához jelentkezzen be!


Szállítási díjak

Tájékozodjón az elérhető szállítási módokról és azok árairól

Egészségpénztár

Gyakran Ismételt Kérdések, egészségpénztári kisokos

Kapcsolat

Kérdése, észrevétele vagy esetleg panasza van?