Elköltöztünk! Ügyfélszolgálatunk új címe (Személyes átvétel, reklamáció): 4400 Nyíregyháza, Csipke köz 4. fsz.! Nyitvatartásunk nem változott, H-P: 08:00 - 16:00

Comfort Drops 20 ml szemcsepp

Comfort Drops 20 ml szemcsepp

Egyéb

Kontaktlencséhez is használható nedvesítő csepp


1.490 Ft (74.50 Ft / ml)

 

Darabszám:
Raktárkészlet: Raktáron
Várható feladási idő: 2019-12-16
Kosárba tesz

GLS Postapont Pick Pack Pont
Átfutási idő a feladás napjától: Átfutási idő a feladás napjától: Átfutási idő a feladás napjától:
1 munkanap 1-2 munkanap 3-4 munkanap

Comfort Drops

Nyugtató szemcsepp a szem nedvesítéséhez, felfrissítéséhez, tisztításához és megnyugtatásához.

A Coopervision Comfort Drops szemcseppet azért fejlesztették ki, hogy kényelmessé tegye az olyan hétköznapi tevékenységeket, mint a számítógépezés, olvasás, TV-nézés vagy éjszakai vezetés – kiváló ár-érték arányú termék mindennapos használatra.

Miért válassza a Comfort Drops nyugtató szemcseppet?

  • Nyugtat és nedvesen tart – A fűtés, légkondícionálás és a képernyők nézése mind közrejátszhatnak abban, hogy szemünket száraznak érezzük, ezáltal kényelmetlenséget tapasztalunk. A Coopervision Comfort Drops csepp megnyugtatja és nedvesen tartja a szemet a szemszárazságot kiváltó környezetben.
  • Felfrissít – A digitális eszközök hosszabb használata és a rohanó napi munka során a szem elfáradhat. A Coopervision Comfort Drops szemcsepp felfrissíti az erősen igénybe vett szemet,
  • Tisztít – A por, a szempillák, a szemfesték és egyéb környezeti szennyeződések a szem kellemetlen érzéséhez, irritációjához vezethetnek. A Coopervision Comfort Drops szemcsepp felfrissíti az erősen igénybe vett szemet.
  • Bármilyen kontaktlencsével használható – A Coopervision Comfort Drops kontaktlencsebarát szemcsepp alkalmazható minden lágy kontaktlencséhez, és szükség szerint használható igénybe vett szem felfrissítésére és hidratálására.
  • Természetesen gyengéd – A Coopervision Comfort Drops szemcsepp speciális, a könny semleges pH-értékéhez hasonló összetétele gyengéd a szemhez, ezért rendszeresen használható.
Ajánlott termékek
Gelone 360 ml folyadék

2.290 Ft

(6.36 Ft / ml)

Vélemények
Még nincsenek vélemények

Átlagos értékelés: 4.7/5  
Vélemény írásához jelentkezzen be!


Szállítási díjak

Tájékozodjón az elérhető szállítási módokról és azok árairól

Egészségpénztár

Gyakran Ismételt Kérdések, egészségpénztári kisokos

Kapcsolat

Kérdése, észrevétele vagy esetleg panasza van?