TIPP: Ha szeretne értesülni akcióinkról, ingyenes szállításról vagy ajándék termékekről, iratkozzon fel hírlevelünkre ITT!

Biotrue ONEday (30 db) kontaktlencse

Biotrue ONEday (30 db) kontaktlencse

Biotrue

Napi vislésű hidrogél alapanyagú kontaktlencse


4.490 Ft

4.990 Ft 

Raktárkészlet: Kérem adja meg a paramétereket!
Várható feladási idő: Kérem adja meg a paramétereket!
Kosárba tesz

GLS Postapont Pick Pack Pont
Átfutási idő a feladás napjától: Átfutási idő a feladás napjától: Átfutási idő a feladás napjától:
1 munkanap 1-2 munkanap 3-4 munkanap

Nasofilcon A
78%
42Dk/t
Igen
30 db
1 nap
szférikus

A BioTrue OneDay kontaktlencse prémium minőségű lágy napi viselésű HyperGel (Nesofilcon A) alapanyagú kontaktlencse.

Mit jelent a HyperGel alapanyag? Elsősorban extrém magas (78%) víztartalmat, ezzel igazodva az emberi szem természetes közegéhez.

A Bausch&Lomb a HyperGel alapanyag fejlesztésénél megpróbálta egybe gyúrni a hidrogél és szilikon-hidrogél alapanyagok legelőnyösebb tulajdonságait.

A magas víztartalmat az átlagos hidrogél lencséknél magasabb oxigén-áteresztéssel tudta kombinálni szilikon használata nélkül.

Működése a könnyfilm lipidrétegéhez hasonló. Felületaktív anyagokban gazdag felszín a beépített kiszáradásgátlónak köszönhetően 16 óra után is megőrzi nedvességét a kontaktlencse.

Az extrém magas víztartalom kényelmes kontaktlencse viselést kínál reggeltől estig, anélkül hogy a nap végén veszítene a kontaktlencse a nedvesítő képességéből.

A BioTrue kontaktlencse megkapta a Bausch&Lomb másik nagy felesztését is, ay PureVision 2 HD kontaktlencsénél megismert HD optikai kialakítást.

Mit eredményez a HD optika? Kristálytiszta látást még rossz fényviszonyok között is. Csökkenti a szférikus abberáció nevű fénytörési hibát, a fényudvar képződés és káprázást. Ezek a tulajdonságok különösen előnyösek például éjszakai vezetésnél.

A BioTrue OneDay kontaktlencse UV védelemmel is el van látva szemei épségének megőrzéséért.

Lencsebolt.hu ajánlása: Szerintünk a BioTrue kontaktlencse az egyik legjobb és legkényelmesebb napi kontaktlencse a piacon.

Egészséges nappali viseletet biztosít, segít megőrízni a szem fehérségét és hidratáltságát. Kiváló minőségű termék, akik nálunk kezdik a napi kontaktlencsét, rendszerint ezt ajánljuk.

KIVÁLÓ LENCSE KIVÁLÓ ÁRON.

Ajánlott termékek
Gelone 360 ml folyadék

2.290 Ft

(6.36 Ft / ml)

Vélemények

Tökéletes!

Imádom :) Fantasztikus, nem érezem, hogy a szememen van egész nap. Nem száraz a szeme, és nem is ég és a legjobb, hogy nem piszkálom a szememet. A legjobb döntés. Sajna nekem érzékeny a szemem, ezért csak napi kontaktlencse a jó. Csak ajánlani tudom :)

Szuper lencse! Próbáljátok ki bátran! Nekem nagyon bevált.

Nagyon nehezen találtam meg ezt a lencsét. proclear lencséről váltottam, mert nekem csak a magas víztartalmúak jók. Megéri a napi lencse, aki megteheti, próbálja ki. Ezt gyakran akciózzák, én olyankor szoktam bespájzolni :)


Átlagos értékelés: 5/5
Vélemény írásához jelentkezzen be!


Szállítási díjak

Tájékozodjón az elérhető szállítási módokról és azok árairól

Egészségpénztár

Gyakran Ismételt Kérdések, egészségpénztári kisokos

Kapcsolat

Kérdése, észrevétele vagy esetleg panasza van?