Kedves Ügyfelünk! Ügyfélszolgálatunk 2019. december 30-tól 2020. január 1-ig zárva tart.

Biotrue ONEday (30 db) kontaktlencse

Biotrue ONEday (30 db) kontaktlencse

Biotrue

Napi vislésű hidrogél alapanyagú kontaktlencse


4.790 Ft

 

Raktárkészlet: Kérem adja meg a paramétereket!
Várható feladási idő: Kérem adja meg a paramétereket!
Kosárba tesz

GLS Postapont Pick Pack Pont
Átfutási idő a feladás napjától: Átfutási idő a feladás napjától: Átfutási idő a feladás napjától:
1 munkanap 1-2 munkanap 3-4 munkanap

Nasofilcon A
78%
42Dk/t
Igen
30 db
1 nap
szférikus

A BioTrue OneDay kontaktlencse prémium minőségű lágy napi viselésű HyperGel (Nesofilcon A) alapanyagú kontaktlencse.

Mit jelent a HyperGel alapanyag? Elsősorban extrém magas (78%) víztartalmat, ezzel igazodva az emberi szem természetes közegéhez.

A Bausch&Lomb a HyperGel alapanyag fejlesztésénél megpróbálta egybe gyúrni a hidrogél és szilikon-hidrogél alapanyagok legelőnyösebb tulajdonságait.

A magas víztartalmat az átlagos hidrogél lencséknél magasabb oxigén-áteresztéssel tudta kombinálni szilikon használata nélkül.

Működése a könnyfilm lipidrétegéhez hasonló. Felületaktív anyagokban gazdag felszín a beépített kiszáradásgátlónak köszönhetően 16 óra után is megőrzi nedvességét a kontaktlencse.

Az extrém magas víztartalom kényelmes kontaktlencse viselést kínál reggeltől estig, anélkül hogy a nap végén veszítene a kontaktlencse a nedvesítő képességéből.

A BioTrue kontaktlencse megkapta a Bausch&Lomb másik nagy felesztését is, ay PureVision 2 HD kontaktlencsénél megismert HD optikai kialakítást.

Mit eredményez a HD optika? Kristálytiszta látást még rossz fényviszonyok között is. Csökkenti a szférikus abberáció nevű fénytörési hibát, a fényudvar képződés és káprázást. Ezek a tulajdonságok különösen előnyösek például éjszakai vezetésnél.

A BioTrue OneDay kontaktlencse UV védelemmel is el van látva szemei épségének megőrzéséért.

Lencsebolt.hu ajánlása: Szerintünk a BioTrue kontaktlencse az egyik legjobb és legkényelmesebb napi kontaktlencse a piacon.

Egészséges nappali viseletet biztosít, segít megőrízni a szem fehérségét és hidratáltságát. Kiváló minőségű termék, akik nálunk kezdik a napi kontaktlencsét, rendszerint ezt ajánljuk.

KIVÁLÓ LENCSE KIVÁLÓ ÁRON.

Ajánlott termékek
Gelone 360 ml folyadék

2.290 Ft

(6.36 Ft / ml)

Vélemények

Tökéletes!

Imádom :) Fantasztikus, nem érezem, hogy a szememen van egész nap. Nem száraz a szeme, és nem is ég és a legjobb, hogy nem piszkálom a szememet. A legjobb döntés. Sajna nekem érzékeny a szemem, ezért csak napi kontaktlencse a jó. Csak ajánlani tudom :)

Szuper lencse! Próbáljátok ki bátran! Nekem nagyon bevált.

Nagyon nehezen találtam meg ezt a lencsét. proclear lencséről váltottam, mert nekem csak a magas víztartalmúak jók. Megéri a napi lencse, aki megteheti, próbálja ki. Ezt gyakran akciózzák, én olyankor szoktam bespájzolni :)


Átlagos értékelés: 5/5
Vélemény írásához jelentkezzen be!


Szállítási díjak

Tájékozodjón az elérhető szállítási módokról és azok árairól

Egészségpénztár

Gyakran Ismételt Kérdések, egészségpénztári kisokos

Kapcsolat

Kérdése, észrevétele vagy esetleg panasza van?