Kedves Ügyfelünk! Ügyfélszolgálatunk 2019. december 30-tól 2020. január 1-ig zárva tart.

Biofinity Multifocal (3 db) kontaktlencse

Biofinity Multifocal (3 db) kontaktlencse

Biofinity

Havi vislésű szilikon-hidrogél alapanyagú multifokális kontaktlencse


6.990 Ft

 

Raktárkészlet: Kérem adja meg a paramétereket!
Várható feladási idő: Kérem adja meg a paramétereket!
Kosárba tesz

GLS Postapont Pick Pack Pont
Átfutási idő a feladás napjától: Átfutási idő a feladás napjától: Átfutási idő a feladás napjától:
1 munkanap 1-2 munkanap 3-4 munkanap

Comfilcon A
48%
142Dk/t
Nem
3 db
30 nap
multifokális

Info: Az Biofinity  Multifocal kontaktlencse szállítási határideje a beszállító készletétől függően akár 4 hét is lehet. Átlagosan a rendelések 85-90 százaléka elérhető raktárról.

A Biofinity Multifocal kontaktlencse prémium minőségű lágy havi viselésű szilikon-hidrogél (Comfilcon A) alapanyagú kontaktlencse a presbyópia korrekciójára.

A Biofinity Multifocal kontaktlencse kifejlesztésénél a cél a magas oxigén áteresztő képesség és a többi szilikon-hidrogél alapanyagú lencséknél magasabb víztartalom volt.

A 48% víztartalom kifejezetten magas érték a szilikon-hidrogél alapanyagú kontaktlencsék között.

A Biofinity Multifocal kontaktlencse az exklúzív Aquaform technológiával készült. Ez egy olyan anyagtechnológia, melynek kombinálásával a kontaktlencse egyedülálló teljesítményt nyújt az oxigén-áteresztés és nedvesítés terén.

A Biofinity Multifocal kontaktlencse használatával elegendő mennyiségű oxigén jut a szaruhártyához, így (a gyártó ajánlása szerint) lehetővé teszi az alkalmankénti benne alvást is (ajánlott időtartam: 6 éjszaka).

A legtöbb szemorvos nem ajánlja a kiterjesztett viselésű kontaktlencsét, amennyiben ilyen célból vásárolná a Biofinity Multifocal kontaktlencsét, mindenképpen egyeztessen illesztőjével.

Más fajta kontaktlencsére van szüksége? Asztigmiára keresse a Biofinity Toric kontaktlencsét. Extrém magas dioptriát visel? Keresse a Biofinity XR kontaktlencsét, és tapasztalja meg a szilikon-hidrogél alapanyag nyújtotta előnyöket.

Lencsebolt.hu ajánlása: Szerintünk a Biofinity Multifocal kontaktlencse egészséges nappali viseletet biztosít, segít megőrízni a szem fehérségét. Kiváló minőségű termék, nagyon sok elégedett vásárlónk használja évek óta. A legnagyobb számban értékesített multifokális kontaktlencsénk.

Tipp: A Biofinity Multifocal a világon a legnagyobb mennyiségben eladott úgynevezett OEM vagy Private Label szilikon-hidrogél tórikus terméke. Ez azt jelenti, hogy nagyobb optikai láncok és forgalmazók saját márkanévvel tudják forgalomba hozni ezeket a lencséket.

Ha Ön például iWear Oxigen Multifocal, iWear XR Supreme Multifocal,  Options PremierMultifocal, Bioflex Premium Multifocal, esetleg egyéb 48% víztartalmú Comfilcon A alapanyagú multifokális kontaktlencsét viselt eddig, nyugodtan rendelheti a Biofinity Multifocal kontaktlencséket is, mivel ezek a termékek tökéletesen megegyeznek.

A fentebb listázott kontaktlencsék szférikus és tórikus változatai szintén elérhetőek a  Biofinity és Biofinity Toric márkanév alatt. A teljes Biofinity termékcsalád.

Ajánlott termékek
Gelone 360 ml folyadék

2.290 Ft

(6.36 Ft / ml)

Vélemények

Az elején kicsit szoknom kellett a multi lencsét, nekem ugyan ez volt csak a sima nem multifokális változta. Féltem, hogy szemüveget kell viselnem, de egyelőre megúsztam!!!! Egyébként kényelmes mint a sima.

Gyorsan megjött, köszönöm!


Átlagos értékelés: 5/5
Vélemény írásához jelentkezzen be!


Szállítási díjak

Tájékozodjón az elérhető szállítási módokról és azok árairól

Egészségpénztár

Gyakran Ismételt Kérdések, egészségpénztári kisokos

Kapcsolat

Kérdése, észrevétele vagy esetleg panasza van?