Elköltöztünk! Új címünk: 4400 Nyíregyháza, Víz u. 21/B.! Nyitvatartásunk nem változott, H-P: 08:00 - 16:00

Avaira Vitality Toric (6 db) kontaktlencse

Avaira Vitality Toric (6 db) kontaktlencse

Avaira

Havi csereidejű, szilikon-hidrogél alapanyagú tórikus kontaktlencse. A termék szállítási idejéről bővebb tájékoztatást a termékleírásnál talál.


8.390 Ft

9.390 Ft 

Raktárkészlet: Kérem adja meg a paramétereket!
Várható feladási idő: Kérem adja meg a paramétereket!
Kosárba tesz

GLS Postapont Pick Pack Pont
Átfutási idő a feladás napjától: Átfutási idő a feladás napjától: Átfutási idő a feladás napjától:
1 munkanap 1-2 munkanap 3-4 munkanap

Készlet: Az Avaira Toric kontaktlencsék paramétereinek 80%-a beszállítói raktárról elérhető. Ez azt jelenti, hogy jó eséllyel 1-2 nap a termék beszerzési ideje, azonban a nem raktári lencsék esetén a beszerzési idő akár 4 hét is lehet. Amenyiben rendelése sürgős, kérem érdeklődjön a várható beszerzési időkről ügyfélszolgálatunkon.

Coopervision Avaira Vitality Toric kontaktlencse

Az Avaira Vitality Toric egy lágy, szilikon-hidrogél alapanyagú kontaktlencse, melynek fejlezstésénél a magas oxigén-áteresztő képesség és a maximális kényelem volt az első. Az Avaira Vitality Toric  az Avaira toric két hetes kontaktlencse utódja, mely már havi csereidejű kontaktlencse. 

Az Avaira Vitality Toric kontaktlencse hiánypótló termék, mivel a szférikus változata már jó ideje piacon van. 

Az Avaira Vitality Toric  ugyanazt a nagyszerű kontaktlencse viselési élményt nyújtja, mint az Avaira toric, de még annál is többet tud. Ugyanarra a fantasztikus, hosszan tartó kényelemre és kiváló teljesítményre számíthat, mint az Avaira lencsénél, de most továbbfejlesztett tulajdonságokkal.

Ami eddig jó volt az Avaira toric  kontaktlencsében most még jobb az Avaira Viatlity toric lencsékben.

A szilikon-hidrogél a legegészségesebb lágy kontaktlencse alapanyag. A szilikon-hidrogél ötvözi a lágy alapanyag és a magas oxigénáteresztő képesség előnyeit, így még nagyobb rugalmasságot és hosszabb viselési időt biztosít Viselőjének.

Lélegző kontaktlencse - lágy és rugalmas formában

A lencsén áthatoló nagy mennyiségű oxigén egészségesebb kontaktlencse viselési élményt nyújt, mint hagyományos hidrogél társai, alapanyaga pedig a lehető leglágyabb és rugalmasabb a gyengéd lencseviseléai élményért.

 UV-védelem

Az Avaira Vitality kontaktlencse továbbfejlesztett UV-szűrő képessége az UVA 90%-át és az UVB 99%-át képes kiszűrni.

*Figyelmeztetés: Az UV-szűrős kontaktlencsék nem helyettesítik az UV-szűrős védőszemüveget, például az UV-szűrős szemüveget vagy napszemüveget, mert nem fedik le a szem teljes felszínét és a szemkörnyéki területet. A viselőknek továbbra is használniuk kell az UV-szűrős védőszemüvegeket a szemész szakember utasításainak megfelelően.


Az Avaira vitality és Avaira Vitality Toric kontaktlencsék a magyarországi forgalmazónál gazdaságos 6 darabos kiszerelésben kapható. Bizonytalan beszerzési forrásokból létezik 3 darabos verzió is. Amennyiben Ön megbízható garantált minőséget szeretne, válassza a hivatalos beszerzési forrásból származó, általunk is forgalmazott 6 darabos kiszereléseket.

Pár szó a CooperVision vállalatról: A céget 1980-ban alapították kaliforniában. folyamatos felvásárlásokkal néhány év alatt az egyik legnagyobb kontaktlencse gyártó lett. nagyobb felvásárlásai: ocular Sciences, Sauflon.

A CooperVision rendkívül széles termékkínálattal rendelkezik, és az egészen extrém korrekcióra szoruló páciensek számára is kínál a legtöbb esetben kontaktlencsét.

Az Avaira Vitality Toric kontaktlencsék korábbi változata az Avaira még két hetes csereidejű kontaktlencse volt, és a Johnson & Johnson Acuvue termékcsalád konkurenciájának szánták. A coopervision úgy döntött, hogy 2016 nyarán az Avairát kivonja a forgalomból és helyette egy új fejlesztésű havi kontaktlencsét dob a piacra.

Ajánlott termékek
Gelone 360 ml folyadék

2.290 Ft

(6.36 Ft / ml)

Vélemények
Még nincsenek vélemények

Átlagos értékelés: 4.7/5  
Vélemény írásához jelentkezzen be!


Szállítási díjak

Tájékozodjón az elérhető szállítási módokról és azok árairól

Egészségpénztár

Gyakran Ismételt Kérdések, egészségpénztári kisokos

Kapcsolat

Kérdése, észrevétele vagy esetleg panasza van?