Kedves Ügyfelünk! Ügyfélszolgálatunk 2019. december 30-tól 2020. január 1-ig zárva tart.

Avaira Vitality (6 db) kontaktlencse

Avaira Vitality (6 db) kontaktlencse

Avaira

Havi csereidejű szilikon-hidrogél kontaktlencse


5.590 Ft

 

Raktárkészlet: Kérem adja meg a paramétereket!
Várható feladási idő: Kérem adja meg a paramétereket!
Kosárba tesz

GLS Postapont Pick Pack Pont
Átfutási idő a feladás napjától: Átfutási idő a feladás napjától: Átfutási idő a feladás napjától:
1 munkanap 1-2 munkanap 3-4 munkanap

Fanfilcon A
55%
110Dk/t
Igen
6 db
30 nap
aszférikus

Coopervision Avaira Vitality kontaktlencse

Az Avaira Vitality egy lágy, szilikon-hidrogél alapanyagú kontaktlencse, melynek fejlezstésénél a magas oxigén-áteresztő képesség és a maximális kényelem volt az első. Az Avaira Vitality az Avaira két hetes kontaktlencse utódja, immár havi viselésű változatban.

Az Avaira Vitality ugyanazt a nagyszerű kontaktlencse viselési élményt nyújtja, mint az Avaira, de még annál is többet tud. Ugyanarra a fantasztikus, hosszan tartó kényelemre és kiváló teljesítményre számíthat, mint az Avaira lencsénél, de most továbbfejlesztett jellemzőkkel.

Ami eddig jó volt az Avaira kontaktlencsében most még jobb az Avaira Viatlityben.

A szilikon-hidrogél a legegészségesebb lágy kontaktlencse alapanyag. A szilikon-hidrogél ötvözi a lágy alapanyag és a magas oxigénáteresztő képesség előnyeit, így még nagyobb rugalmasságot és hosszabb viselési időt biztosít Önnek.

Lélegző kontaktlencse - lágy és rugalmas formában

A lencsén áthatoló nagy mennyiségű oxigén egészségesebb kontaktlencse viselési élményt nyújt, mint hagyományos hidrogél társai, alapanyaga pedig a lehető leglágyabb és rugalmasabb a gyengéd lencseviseléai élményért.

 UV-védelem

Az Avaira Vitality kontaktlencse továbbfejlesztett UV-szűrő képessége az UVA 90%-át és az UVB 99%-át képes kiszűrni

*Figyelmeztetés: Az UV-szűrős kontaktlencsék nem helyettesítik az UV-szűrős védőszemüveget, például az UV-szűrős szemüveget vagy napszemüveget, mert nem fedik le a szem teljes felszínét és a szemkörnyéki területet. A viselőknek továbbra is használniuk kell az UV-szűrős védőszemüvegeket a szemész szakember utasításainak megfelelően.

Pár szó a CooperVision vállalatról: A céget 1980-ban alapították kaliforniában. folyamatos felvásárlásokkal néhány év alatt az egyik legnagyobb kontaktlencse gyártó lett. nagyobb felvásárlásai: ocular Sciences, Sauflon.

A CooperVision rendkívül széles termékkínálattal rendelkezik, és az egészen extrém korrekcióra szoruló páciensek számára is kínál a legtöbb esetben kontaktlencsét.

Az Avaira Vitality kontaktlencsék régi változata az Avaira még két hetes kihordású kontaktlencse volt, és a Johnson & Johnson Acuvue termékcsalád konkurenciájának szánták. A coopervision úgy döntött, hogy 2016 nyarán az Avairát kivonja a forgalomból és helyette egy új fejlesztésű havi kontaktlencsét dob a piacra.

Ajánlott termékek
Gelone 360 ml folyadék

2.290 Ft

(6.36 Ft / ml)

Vélemények

Kedves Lencsebolt! Én még a nem Vitalitys verzót használtam, most ebből rendeltem. Nem érzek sok különséget. Ez csak egy névváltás akkor?

LENCSEBOLT.HU ADMIN

Kedves Sallai Judit! Ez egy új lencse, ami már nem két hetes, hanem 1 hónapos csereütemezésű. Úgy alakították ki, hogy a régi termék viselőjét könnyen át lehessen állítani a Vitalityre.


Átlagos értékelés: 5/5
Vélemény írásához jelentkezzen be!


Szállítási díjak

Tájékozodjón az elérhető szállítási módokról és azok árairól

Egészségpénztár

Gyakran Ismételt Kérdések, egészségpénztári kisokos

Kapcsolat

Kérdése, észrevétele vagy esetleg panasza van?