Elköltöztünk! Új címünk: 4400 Nyíregyháza, Víz u. 21/B.! Nyitvatartásunk nem változott, H-P: 08:00 - 16:00

Air Optix plus HydraGlyde Multifocal (3db) kontaktlencse

Air Optix plus HydraGlyde Multifocal (3db) kontaktlencse

Air Optix

Havi vislésű szilikon-hidrogél alapanyagú multifokális kontaktlencse Presbyopia korrigálására


6.990 Ft

 

Raktárkészlet: Kérem adja meg a paramétereket!
Várható feladási idő: Kérem adja meg a paramétereket!
Kosárba tesz

GLS Postapont Pick Pack Pont
Átfutási idő a feladás napjától: Átfutási idő a feladás napjától: Átfutási idő a feladás napjától:
1 munkanap 1-2 munkanap 3-4 munkanap

Lotrafilcon B
33%
138Dk/t
Nem
3 db
30 nap
multifokális

Air Optix plus HydraGlyde multifocal multifokális kontaktlencsék

Az Air Optix plus HydraGlyde Multifocal kontaktlencsék a presbyopia (öregszeműség) nevű látásproblémát korrigálják. A kor előrehaladtával a szemlencse rugalmassága csökken, így a szemnek problémát okoz a közeli távolságokra történő fókuszálás. Ez egy természetes élettani folyamat és idővel mindenkit érint. A presbyopia panaszai általában 40-45 éves korban jelentkeznek. Az Alcon ezeket a multifokális, havi csere idejű lencséket magas oxigénáteresztő tulajdonságú, Lotrafilcon B nevű szilikon-hidrogél alapanyagból készíti. A lencsék enyhe kék kezelési színezése megkönnyíti kezelésüket. A kezelési színezés a felhelyezést követően észrevehetetlen, a szemszínt nem változtatják meg. Ez a kiszerelés 3 db lencsét tartalmaz. A 3 darabos kiszerelésű lencsék azoknak lettek kitalálva, akik eltérő dioptriájú lencséket hordanak a két szemükre, így nem szükséges fél éves adagra beruházni.

HydraGlyde technológiát alkalmazó innovatív alapanyag

Az Air Optix plus HydraGlyde Multifocal kontaktlencséket úgy tervezték, hogy maximális komfortérzetet biztosítsanak viselésük során. Ez a HydraGlyde® technológia, amely megköti az alapanyagban a vizet, hidratált érzetet és maximális kényelmet biztosít viseléskor. Ez különösen hasznos lehet érzékeny vagy száraz szemű páciensek számára.

Ezeknek a havi csere idejű, multifokális (többfókuszú) lencséknek a felszíne a SmartShield® technológiának köszönhetően egész nap tiszták marad, mivel a speciális felületkezelés segít távol tartani a lencséktől a szennyeződéseket. A kontaktlencsék felszínén gyakorlatilag egy védőpajzsot hoznak létre, amely a kórokozók szembe kerülését is segít megakadályozni.

Optikai zónák

Az Air Optix plus HydraGlyde Multifocal lencsék úgy vannak kialakítva, hogy a különböző optikai zónák közötti átmenet észrevehetetlen. Ennek köszönhetően a közeli, a közepes és a távoli távolságokra is torzítás nélkül láthat, még vezetés közben is.

 

Ajánlott termékek
Gelone 360 ml folyadék

2.290 Ft

(6.36 Ft / ml)

Vélemények
Még nincsenek vélemények

Átlagos értékelés: 4.7/5  
Vélemény írásához jelentkezzen be!


Szállítási díjak

Tájékozodjón az elérhető szállítási módokról és azok árairól

Egészségpénztár

Gyakran Ismételt Kérdések, egészségpénztári kisokos

Kapcsolat

Kérdése, észrevétele vagy esetleg panasza van?