Kedves Ügyfelünk! Ügyfélszolgálatunk 2019. december 30-tól 2020. január 1-ig zárva tart.

Air Optix Aqua Multifocal (6 db) kontaktlencse

Air Optix Aqua Multifocal (6 db) kontaktlencse

Air Optix

Havi vislésű szilikon-hidrogél alapanyagú multifokális kontaktlencse Presbyopia kezelésére


13.390 Ft

 

Raktárkészlet: Kérem adja meg a paramétereket!
Várható feladási idő: Kérem adja meg a paramétereket!
Kosárba tesz

GLS Postapont Pick Pack Pont
Átfutási idő a feladás napjától: Átfutási idő a feladás napjától: Átfutási idő a feladás napjától:
1 munkanap 1-2 munkanap 3-4 munkanap

Lotrafilcon B
33%
138Dk/t
Nem
6 db
30 nap
multifokális

Az Air Optix Aqua Multifocal Multifocal kontaktlencse egy lágy, szilikon-hidrogél (Lotrafilcon B) alapanyagú, havi csere idejű kontaktlencse, Presbyopiában szenvedő kontaktlencse viselők számára.

Az Air Optix Aqua Multifocal kontaktlencse kifejlesztésénél a cél a minél magasabb oxigén áteresztő képesség elérése volt.

Mit jelent az, hogy szilikon-hidrogél? Ahhoz, hogy a szem egészséges maradjon, oxigénre van szüksége. A hagyományos hidrogél alapanyagokkal szemben a szilikon-hidrogél kontaktlencséknek, mint amilyen az Air Optix Aqua Multifocal is, nagyságrendekkel nagyobb az oxigén áteresztése.

Az Air Optix kontaktlencsénél a gyártó a TriComfort technológiát alkalmazta. Ennek a segítségével 5x nagyobb az oxigén áteresztő képessége az Air Optix kontaktlencséknek, mint a hagyományos társainak.

Az Air Optix Aqua Multifocal kontaktlencse használatával elegendő mennyiségű oxigén jut a szaruhártyához, így (a gyártó ajánlása szerint) lehetővé teszi az alkalmankénti benne alvást is (ajánlott időtartam: 6 éjszaka).

A legtöbb szemorvos nem ajánlja a kiterjesztett viselésű kontaktlencsét, amennyiben ilyen célból vásárolná az Air Optix Aqua Multifocal kontaktlencsét, mindenképpen egyeztessen illesztőjével.

A mi ajánlásunk szerint az Air Optix Aqua Multifocal  kontaktlencse egészséges nappali viseletet biztosít, segít megőrízni a szem fehérségét.

Mi az a presbyopia?


Ahogy haladunk a korral, szemünk azon képessége, hogy a közeli tárgyakra fókuszáljon folyamatosan csökken. A kis méretű tárgyak és finomabb részletek elmosódnak, homályossá válnak. A közeli és távoli látás távolság közötti tárgyak, jellemzően monitor nézése is nehézséget okoz. A presbyopia jellemzően azoknál jelentkezik, akik 40. életévét betöltötték. A Presbyopia akkor is jelentkezhet, ha korábban a páciensnek semmilyen szemkorrekcióra nem volt szüksége.

Ajánlott termékek
Gelone 360 ml folyadék

2.290 Ft

(6.36 Ft / ml)

Vélemények
Még nincsenek vélemények

Átlagos értékelés: 4.7/5  
Vélemény írásához jelentkezzen be!


Szállítási díjak

Tájékozodjón az elérhető szállítási módokról és azok árairól

Egészségpénztár

Gyakran Ismételt Kérdések, egészségpénztári kisokos

Kapcsolat

Kérdése, észrevétele vagy esetleg panasza van?