TIPP: Ha szeretne értesülni akcióinkról, ingyenes szállításról vagy ajándék termékekről, iratkozzon fel hírlevelünkre ITT!

Air Optix Aqua Multifocal (6 db) kontaktlencse

Air Optix Aqua Multifocal (6 db) kontaktlencse

Air Optix

Havi vislésű szilikon-hidrogél alapanyagú multifokális kontaktlencse Presbyopia kezelésére


12.490 Ft

14.390 Ft 

Raktárkészlet: Kérem adja meg a paramétereket!
Várható feladási idő: Kérem adja meg a paramétereket!
Kosárba tesz

GLS Postapont Pick Pack Pont
Átfutási idő a feladás napjától: Átfutási idő a feladás napjától: Átfutási idő a feladás napjától:
1 munkanap 1-2 munkanap 3-4 munkanap

Lotrafilcon B
33%
138Dk/t
Nem
6 db
30 nap
multifokális

Az Air Optix Aqua Multifocal Multifocal kontaktlencse egy lágy, szilikon-hidrogél (Lotrafilcon B) alapanyagú, havi csere idejű kontaktlencse, Presbyopiában szenvedő kontaktlencse viselők számára.

Az Air Optix Aqua Multifocal kontaktlencse kifejlesztésénél a cél a minél magasabb oxigén áteresztő képesség elérése volt.

Mit jelent az, hogy szilikon-hidrogél? Ahhoz, hogy a szem egészséges maradjon, oxigénre van szüksége. A hagyományos hidrogél alapanyagokkal szemben a szilikon-hidrogél kontaktlencséknek, mint amilyen az Air Optix Aqua Multifocal is, nagyságrendekkel nagyobb az oxigén áteresztése.

Az Air Optix kontaktlencsénél a gyártó a TriComfort technológiát alkalmazta. Ennek a segítségével 5x nagyobb az oxigén áteresztő képessége az Air Optix kontaktlencséknek, mint a hagyományos társainak.

Az Air Optix Aqua Multifocal kontaktlencse használatával elegendő mennyiségű oxigén jut a szaruhártyához, így (a gyártó ajánlása szerint) lehetővé teszi az alkalmankénti benne alvást is (ajánlott időtartam: 6 éjszaka).

A legtöbb szemorvos nem ajánlja a kiterjesztett viselésű kontaktlencsét, amennyiben ilyen célból vásárolná az Air Optix Aqua Multifocal kontaktlencsét, mindenképpen egyeztessen illesztőjével.

A mi ajánlásunk szerint az Air Optix Aqua Multifocal  kontaktlencse egészséges nappali viseletet biztosít, segít megőrízni a szem fehérségét.

Mi az a presbyopia?


Ahogy haladunk a korral, szemünk azon képessége, hogy a közeli tárgyakra fókuszáljon folyamatosan csökken. A kis méretű tárgyak és finomabb részletek elmosódnak, homályossá válnak. A közeli és távoli látás távolság közötti tárgyak, jellemzően monitor nézése is nehézséget okoz. A presbyopia jellemzően azoknál jelentkezik, akik 40. életévét betöltötték. A Presbyopia akkor is jelentkezhet, ha korábban a páciensnek semmilyen szemkorrekcióra nem volt szüksége.

Ajánlott termékek
Gelone 360 ml folyadék

2.290 Ft

(6.36 Ft / ml)

Vélemények
Még nincsenek vélemények

Átlagos értékelés: 4.7/5  
Vélemény írásához jelentkezzen be!


Szállítási díjak

Tájékozodjón az elérhető szállítási módokról és azok árairól

Egészségpénztár

Gyakran Ismételt Kérdések, egészségpénztári kisokos

Kapcsolat

Kérdése, észrevétele vagy esetleg panasza van?