Elköltöztünk! Új címünk: 4400 Nyíregyháza, Víz u. 21/B.! Nyitvatartásunk nem változott, H-P: 08:00 - 16:00

Acuvue Oasys for Astigmatism (6 db) kontaktlencse

Acuvue Oasys for Astigmatism (6 db) kontaktlencse

Acuvue

2 hetes csereidejű szilikon-hidrogél alapanyagú tórikus kontaktlencse


7.490 Ft

8.490 Ft 

Raktárkészlet: Kérem adja meg a paramétereket!
Várható feladási idő: Kérem adja meg a paramétereket!
Kosárba tesz

GLS Postapont Pick Pack Pont
Átfutási idő a feladás napjától: Átfutási idő a feladás napjától: Átfutási idő a feladás napjától:
1 munkanap 1-2 munkanap 3-4 munkanap

Senofilcon A
38%
129Dk/t
Igen
6 db
14 nap

A méltán népszerű Acuvue Oasys kontaktlencse tórikus változata asztigmiában szenvedő kontaktlencse viselők számára.

Az Acuvue Oasys kontaktlencse szilikon-hidrogél alapanyagának köszönhetően rendkívül magas oxigén áteresztéssel rendelkezik, így segít megőrizni szemünk egészségét.Az Acuvue Oasys kontaktlencse használatával szemünk sok éves kontaktlencse viselés után se veszít fehérségéből.

Az Acuvue Oasys for Astigmatism kontaktlencsék 8,6 mm-es bázisgörbülettel készülnek, így a legtöbb esetben azoknak a pácienseknek is sikeresen illeszthető, akik másik szemükre a szférikus Acuvue Oasys kontaktlencsét 8,8 vagy 8,4 mm-es bázisgörbülettel viselik.

A gyártó ajánlása szerint a 147 Dk/t oxigén áteresztő képessége alkalmassá teszi úgynevezett kiterjesztett viselésre egy teljes héten keresztül. A legtöbb szem orvos nem ajánlja a kiterjesztett kontaktlencse viselést magas oxién áteresztő képességű szilikon-hidrogél kontaktlencsék esetén se. Amennyiben Ön kiterjesztett viseletre szeretné használni az Acuvue oasys vagy bármilyen más kontaktlencsét, mindenképpen egyeztessen erről illesztőjével.

A szilikon-hidrogél alapanyagú kontaktlencsék egyik hátránya, hogy kisebb mértékben képesek csak megkötni alapanyagukban a vizet, mint a hagyományos hidrogél társaik. Az Acuvue Oasys kontaktlencsék esetében a gyártó a Hydraclear Plus technológiát alkalmazta, amely segít a nedvességet a kontaktlencse anyagában megkötni és stabilan tartja a lencsék felszínén a könnyfilmet.

A Johnson & Johnson termékek egyik ismertetője a magas UV védelem. Az Acuvue oasys kontaktlencse hatékonyan szűri az UV-A és UV-B sugarak nagy részét, ezzel segít megőrizni szemünk egészségét.

A két hetes kontaktlencse csere idő higiénikusabb és kényelmesebb viseletet biztosít használójának, mint az elterjedt havi viselésű kontaktlencsék.

Az Acuvue Oasys kontaktlencsék 8,6 és mm bázisgörbülettel készülnek, így rendkívül széles körben illeszthető.


Csúcsminőség megfizethető áron - ezt nyújtja az Acuvue Oasys kontaktlencse, nem véletlenül az egyik legnagyobb számban eladott kontaktlencse a világon.

Ajánlott termékek
Gelone 360 ml folyadék

2.290 Ft

(6.36 Ft / ml)

Vélemények

Nagyszerű kontaktlencse, már 5 éve viselem. Általában gyorsan meg szokott érkezni, de van amikor 2-3 alatt jön meg csak. A lencsebolt szolgáltatásával meg vagyok elégedve, ajánlom a céget mindenkinek!

Az utolsó adag lassabban jött meg mint szokott. A lencse jó minőségű

LENCSEBOLT.HU ADMIN

Sajnos forgalmazó váltás miatt valóban lassabban jönnek ezek a lencsék. Nem rajtunk múlik, reméljük az új beszállítónk megoldja a problémát és vissza áll a rend!


Átlagos értékelés: 5/5
Vélemény írásához jelentkezzen be!


Szállítási díjak

Tájékozodjón az elérhető szállítási módokról és azok árairól

Egészségpénztár

Gyakran Ismételt Kérdések, egészségpénztári kisokos

Kapcsolat

Kérdése, észrevétele vagy esetleg panasza van?