ReNu MultiPlus 120 ml folyadék

ReNu MultiPlus 120 ml folyadék

Egyéb

Kontaktlencse ápolószer minden lágy kontaktlencséhez


Raktárról azonnal

1.490 Ft (12.42 Ft / ml)

Darabszám:
Kosárba tesz
Raktáron: 7 db

ReNu MultiPlus kontaktlencse folyadék

ReNu MultiPlus No Rub többfunkciós kontaktlencse folyadék a fehérje lerakódások eltávolítására, a kontaktlencsék öblítésére és fertőtlenítésére lett kifejlesztve.

ReNu Multi Plus kontaktlencse folyadék megfelel minden lágy kontaktlencse kezelésére. Bár a ReNu Multi Plus a „NO RUB“ jelöléssel van ellátva, ami azt jelenti, hogy a lencse tisztítása során nem kell az ujjaival megdörzsölni a lencséket, ennek ellenére mi azt ajánljuk, hogy a lencsét dörzsölje meg az ujjaival. Így a kontaktlencse tisztítása sokkal hatékonyabb lesz.

ReNu MultiPlus kontaktlencse folyadék egy speciális (Hydrant substance) fehérje lerakódások eltávolítására kifejlesztett anyagot tartalmaz.

Nedvesíti a szemet és eltávolítja a kontaktlencseviselés
során lerakódott fehérjéket.


• Sokoldalúan tisztít, öblít és fertőtlenít.
• Minden lágy kontaktlencséhez tökéletes választás,
beleértve a szilikon-hidrogél lencséket is.
• Már 25 éve gondoskodik pácienseink szeméről.


Gyengéd, mégis hatásos - Tárolja, valamint gyengéden tisztítja, öblíti, nedvesíti és fertőtleníti a lencséket.


Hatékony kontaktlencse-fertőtlenítés - DYMED tartalmának köszönhetően kiemelkedően hatékonyan fertőtlenít (felülmúlja a fertőtlenítő teljesítményre vonatkozó ISO szabvány előírásait1) és hatékonyan elpusztítja a lencsén megtelepedő mikroorganizmusokat.


Poloxamint tartalmaz, a tisztaságért
és a komfortérzetért - Poloxamin-tartalma eltávolítja a lipideket és a környezetből lerakódó szennyező anyagokat, így tisztább látást és jobb nedvesítést biztosít.


Szilikon-hidrogél lencsékkel kompatibilis - Minden lágy lencsével kompatibilis, beleértve a szilikon-hidrogél lencséket is.

Vélemények
Még nincsenek vélemények

Átlagos értékelés: Warning: Division by zero in /data/web/lencsebolt.hu/www/reviews/reviews.php on line 150 Call Stack: 0.0015 786688 1. {main}() /data/web/lencsebolt.hu/www/termek.php:0 0.0307 1103600 2. include('/data/web/lencsebolt.hu/www/reviews/reviews.php') /data/web/lencsebolt.hu/www/termek.php:411 Warning: Division by zero in /data/web/lencsebolt.hu/www/reviews/reviews.php on line 150 Call Stack: 0.0015 786688 1. {main}() /data/web/lencsebolt.hu/www/termek.php:0 0.0307 1103600 2. include('/data/web/lencsebolt.hu/www/reviews/reviews.php') /data/web/lencsebolt.hu/www/termek.php:411 4.7/5  
Vélemény írásához jelentkezzen be!


Szállítási díjak

Tájékozodjón az elérhető szállítási módokról és azok árairól

Egészségpénztár

Gyakran Ismételt Kérdések, egészségpénztári kisokos

Kapcsolat

Kérdése, észrevétele vagy esetleg panasza van?