Biofinity (3 db) kontaktlencse

Biofinity (3 db) kontaktlencse

Biofinity

Havi viselésű szilikon-hidrogél alapanyagú kontaktlencse


Raktárról azonnal

3.290 Ft

3.590 Ft 

Kosárba tesz

Várható feladási idő: Kérem adja meg a paramétereket!
Postapont Trans-O-Flex Pick Pack Pont
2-3 munkanap 1-2 munkanap 2-3 munkanap

Comfilcon A
48%
160Dk/t
Nem
3 db
30 nap
szférikus

A Biofinity kontaktlencse prémium minőségű lágy havi viselésű szilikon-hidrogél (Comfilcon A) alapanyagú kontaktlencse.

A Biofinity kontaktlencse kifejlesztésénél a cél a magas oxigén áteresztő képesség és a többi szilikon-hidrogél alapanyagú lencséknél magasabb víztartalom volt.

A 48% víztartalom kifejezetten magas érték a szilikon-hidrogél alapanyagú kontaktlencsék között.

A Biofinity kontaktlencse az exklúzív Aquaform technológiával készült. Ez egy olyan anyagtechnológia, melynek kombinálásával a kontaktlencse egyedülálló teljesítményt nyújt az oxigén-áteresztés és nedvesítés terén.

A Biofinity kontaktlencse használatával elegendő mennyiségű oxigén jut a szaruhártyához, így (a gyártó ajánlása szerint) lehetővé teszi az alkalmankénti benne alvást is (ajánlott időtartam: 6 éjszaka).

A legtöbb szemorvos nem ajánlja a kiterjesztett viselésű kontaktlencsét, amennyiben ilyen célból vásárolná a Biofinity kontaktlencsét, mindenképpen egyeztessen illesztőjével.

Asztigmiára vagy Persbiópiára keresse a Biofinity termék család megfelelő típusait. Extrém magas dioptriát visel? Keresse a Biofinity XR kontaktlencsét, és tapasztalja meg a szilikon-hidrogél alapanyag nyújtotta előnyöket.

Lencsebolt.hu ajánlása: Szerintünk a Biofinity kontaktlencse egészséges nappali viseletet biztosít, segít megőrízni a szem fehérségét. Kiváló minőségű termék, nagyon sok elégedett vásárlónk használja évek óta.

Tipp: A Biofinity a világon a legnagyobb mennyiségben eladott úgynevezett OEM vagy Private Label szilikon-hidrogél terméke. Ez azt jelenti, hogy nagyobb optikai láncok és forgalmazók saját márkanévvel tudják forgalomba hozni ezeket a lencséket.

Ha Ön például iWear Oxigen, iWear XR Supreme, Options Premier, Bioflex Premium esetleg egyéb 48% víztartalmú Comfilcon A alapanyagú kontaktlencsét viselt eddig, nyugodtan rendelheti a Biofinity kontaktlencséket is, mivel ezek a termékek tökéletesen megegyeznek.

A fentebb listázott kontaktlencsék tórikus és multifokális változatai szintén elérhetőek a Biofinity márkanév alatt.

Tipp: A Biofinity kontaktlencse elérhető 6 darabos gazdaságosabb kiszerelésben is.

Pár szó a CooperVision vállalatról: A céget 1980-ban alapították kaliforniában. folyamatos felvásárlásokkal néhány év alatt az egyik legnagyobb kontaktlencse gyártó lett. nagyobb felvásárlásai: ocular Sciences, Sauflon.

A CooperVision rendkívül széles termékkínálattal rendelkezik, és az egészen extrém korrekcióra szoruló páciensek számára is kínál a legtöbb esetben kontaktlencsét.

Ajánlott termékek
Gelone 360 ml folyadék

2.290 Ft

(6.36 Ft / ml)

Vélemények
Kiss Jázmin

Mióta megjelent, azóta ezt használom, néha túlhordom, benne alszok, soha semmi problémám nem volt, 100%-ig megbízható!

Kovácsné Laura

Nem rég kezdtem el ezt a lencsét haszálni, lekopogom, de eddig semi problémám nem volt vele. melyik folyadékot ajánlják hozzá? Eddig a Sinergit használtam.

Lencsebolt.hu Admin

Kedves Laura! A Synergi kiváló, de sajnos a forgalmazó megszünteti a terméket. Biotrue és a Opti-free Puremoist folyadékot szoktuk ajánlani a csúcskategóriában.

Sándor

Szuper kényelmes lencsék, sajnos néha hajlamos a szakadásra, nagyon óvatosan kell vele bánni. Nálam 5/5!


Átlagos értékelés: 5/5
Vélemény írásához jelentkezzen be!


Szállítási díjak

Tájékozodjón az elérhető szállítási módokról és azok árairól

Egészségpénztár

Gyakran Ismételt Kérdések, egészségpénztári kisokos

Kapcsolat

Kérdése, észrevétele vagy esetleg panasza van?