TopVue Monthly Plus (6 db) kontaktlencse

TopVue Monthly Plus (6 db) kontaktlencse

TopVue

A TopVue Monthly Plus egy havi csereidejű hidrogél alapanyagú lágy kontaktlencse 


Raktárról azonnal

4.790 Ft (4.790.00 Ft / ml)

Kosárba tesz

Methafilcon A
55%
27Dk/t
Igen
6 db
30 nap
szférikus

TopVue Monhtly Plus

A TopVue Monthly Plus kontaktlencse kifejlesztésénél a cél a minél jobb tulajdonságú lencse geometria kifejlesztése volt a cél.

Hagyományos vs. Modern

Manapság a szilikon-hidrogél alapanyag a "trendi" a kontaktlencsék közözz, és nem is véletlenül. Hagyományos hidrogél társaihoz képest magasabb oxigén áteresztő képessége segít egészségesen tartani a szemet. Azonban nem mindenkinél válik be a szilikon hidrogél kontaktlencse.

Van aki az alacsonyabb víztartalom miatt nem találja kényelmesnek, de van olyan viselő is, aki egyszerűen nem tudja hordani a szilikon alapanyagú lencsét, un. szilikon intoleranciában szenved.

Ilyenkor vissza kell térni a ma már hagyományosnak számító alapanyaghoz és a lehető legkedvezőbb kontaktlencse geometriát és peremkiképzést megkeresni.Egy jól megválasztott hidrogél kontaktlencse ha jól illeszkedik, hosszú évtizedekig nyújt éleslátást kiváló komfort mellett.  Ebben a TopVue Monthly Plus kontaktlencse kiemelkedőt nyújt.

Radial Edge tchnológia

A TopVue Monthly Plus a kiváló komfortérzet elérése érdekében a a Radial Edge technológiával készült. Ennek a gyártástechnológiának a segítségével a lencsék peremvastagsága egyenletes, és a lencsék vrendkívül kényelmessé válnak.

UV szűrő - ne feledkezzünk el róla

A TopVue Monthly Plus kontaktlencsék UV szűrővel is el vannak látva, ami megszűri az UVA és UVB sugárzást jelentős részét. Habár a kontaktlencsék nem nyújtanak 100%-os védelmet, így is hatékonyan végzi a dolgát, mivel a retinánkra csak minimális mennyiséget enged a sugárzásból. Ez azért van,  mert a kontaktlencse csak a szem egy részét fedi el. Az UV sugárzás elleni tökéletes védelem eléréséhez mindenképpen UV szűrős napszemüveg szükséges. Ez nem csak a TopVue Monthly Plus kontaktlencsére, hanem bármelyik UV szűrő képességű társára is igaz.

Hidratáció és egészséges szemek

A TopVue Monthly Plus kontaktlencse a precíz tervezés és kiváló lencse felszín kialakítása megfelelő elmozgást eredményez. A további kényelem céljából a kontaktlencse kialakítás magas víztartalommal párosul (55%), ami megakadályozza szemünk és a lrencsék dehidratációját.

Vélemények
Még nincsenek vélemények

Átlagos értékelés: Warning: Division by zero in /data/web/lencsebolt.hu/www/reviews/reviews.php on line 150 Call Stack: 0.0015 786688 1. {main}() /data/web/lencsebolt.hu/www/termek.php:0 0.0313 1106360 2. include('/data/web/lencsebolt.hu/www/reviews/reviews.php') /data/web/lencsebolt.hu/www/termek.php:411 Warning: Division by zero in /data/web/lencsebolt.hu/www/reviews/reviews.php on line 150 Call Stack: 0.0015 786688 1. {main}() /data/web/lencsebolt.hu/www/termek.php:0 0.0313 1106360 2. include('/data/web/lencsebolt.hu/www/reviews/reviews.php') /data/web/lencsebolt.hu/www/termek.php:411 4.7/5  
Vélemény írásához jelentkezzen be!


Szállítási díjak

Tájékozodjón az elérhető szállítási módokról és azok árairól

Egészségpénztár

Gyakran Ismételt Kérdések, egészségpénztári kisokos

Kapcsolat

Kérdése, észrevétele vagy esetleg panasza van?