Avaira Vitality (6 db) kontaktlencse

Avaira Vitality (6 db) kontaktlencse

Avaira

Havi csereidejű szilikon-hidrogél kontaktlencse


1-2 munkanap

6.390 Ft

Kosárba tesz

Fanfilcon A
55%
110Dk/t
Igen
6 db
30 nap
aszférikus

Coopervision Avaira Vitality kontaktlencse

Az Avaira Vitality egy lágy, szilikon-hidrogél alapanyagú kontaktlencse, melynek fejlezstésénél a magas oxigén-áteresztő képesség és a maximális kényelem volt az első. Az Avaira Vitality az Avaira két hetes kontaktlencse utódja, immár havi viselésű változatban.

Az Avaira Vitality ugyanazt a nagyszerű kontaktlencse viselési élményt nyújtja, mint az Avaira, de még annál is többet tud. Ugyanarra a fantasztikus, hosszan tartó kényelemre és kiváló teljesítményre számíthat, mint az Avaira lencsénél, de most továbbfejlesztett jellemzőkkel.

Ami eddig jó volt az Avaira kontaktlencsében most még jobb az Avaira Viatlityben.

A szilikon-hidrogél a legegészségesebb lágy kontaktlencse alapanyag. A szilikon-hidrogél ötvözi a lágy alapanyag és a magas oxigénáteresztő képesség előnyeit, így még nagyobb rugalmasságot és hosszabb viselési időt biztosít Önnek.

Lélegző kontaktlencse - lágy és rugalmas formában

A lencsén áthatoló nagy mennyiségű oxigén egészségesebb kontaktlencse viselési élményt nyújt, mint hagyományos hidrogél társai, alapanyaga pedig a lehető leglágyabb és rugalmasabb a gyengéd lencseviseléai élményért.

 UV-védelem

Az Avaira Vitality kontaktlencse továbbfejlesztett UV-szűrő képessége az UVA 90%-át és az UVB 99%-át képes kiszűrni

*Figyelmeztetés: Az UV-szűrős kontaktlencsék nem helyettesítik az UV-szűrős védőszemüveget, például az UV-szűrős szemüveget vagy napszemüveget, mert nem fedik le a szem teljes felszínét és a szemkörnyéki területet. A viselőknek továbbra is használniuk kell az UV-szűrős védőszemüvegeket a szemész szakember utasításainak megfelelően.

Pár szó a CooperVision vállalatról: A céget 1980-ban alapították kaliforniában. folyamatos felvásárlásokkal néhány év alatt az egyik legnagyobb kontaktlencse gyártó lett. nagyobb felvásárlásai: ocular Sciences, Sauflon.

A CooperVision rendkívül széles termékkínálattal rendelkezik, és az egészen extrém korrekcióra szoruló páciensek számára is kínál a legtöbb esetben kontaktlencsét.

Az Avaira Vitality kontaktlencsék régi változata az Avaira még két hetes kihordású kontaktlencse volt, és a Johnson & Johnson Acuvue termékcsalád konkurenciájának szánták. A coopervision úgy döntött, hogy 2016 nyarán az Avairát kivonja a forgalomból és helyette egy új fejlesztésű havi kontaktlencsét dob a piacra.

Vélemények
Még nincsenek vélemények

Átlagos értékelés: 4.7/5  
Vélemény írásához jelentkezzen be!


Szállítási díjak

Tájékozodjón az elérhető szállítási módokról és azok árairól

Egészségpénztár

Gyakran Ismételt Kérdések, egészségpénztári kisokos

Kapcsolat

Kérdése, észrevétele vagy esetleg panasza van?