Clariti 1 Day Multifocal (30 db) kontaktlencse

Clariti 1 Day Multifocal (30 db) kontaktlencse

Clariti

Napi vislésű szilikon-hidrogél alapanyagú multifokális kontaktlencse


3-4 hét

8.790 Ft

Kosárba tesz

Somofilcon A
56%
86Dk/t
Igen
30 db
1 nap
multifokális

Egészségesebb(1) módon korrigálja a preszbiópiát napi eldobható szilikon-hidrogél lencsékkel.

RÖVIDEN
  • Kényelmes, napi csere

  • A szilikon-hidrogél lencsék egészségügyi előnyei

  • A preszbiópia korrekciója – megfelelő fókusz közelre, távolra és közepes távolságra

  • Kiváló, egész napos kényelmet nyújt

  • UVA- és UVB-védelem(2)

Az egyetlen lencse kategóriájában preszbiópiára

Csak a CooperVision clariti® 1 day multifocal lencsékkel élvezheti ki a napi eldobható használat kényelmét és a szilikon-hidrogél egészségügyi előnyeit egyetlen lencsében. Ez annak köszönhető, hogy jelenleg ez az egyetlen napi eldobható szilikon-hidrogél kontaktlencse preszbiópiára.
 
A szilikon-hidrogél lencsék több oxigént engednek a szaruhártyára jutni, mint a hidrogél lencsék. Ez fontos, mert nagyobb „lélegzőképességet” jelent a lencséknek, ami fehérebb és csillogóbb szemhez, továbbá egészségesebb(1) lencseviselési élményhez vezet.

Kiváló, egész napos kényelem, amelyre számíthat

A szilikon-hidrogél egészségügyi előnyein felül a kényelemre is nagy hangsúlyt helyezünk. A clariti 1 day multifocal lencsék ezért tartalmazzák az egyedi WetLoc™ technológiát. Az WetLoc-eljárás olyan lencsét eredményez, amely természetes módon magához vonzza és megköti a vízmolekulákat a lencse felszínén, így a szemek egész nap megőrzik nedvességüket és kényelemérzetüket.
 
Érdeklődjön szemész szakorvosánál a clariti 1 day multifocal egészségügyi előnyeiről és mindennapos kényelméről – ez a világ egyetlen napi eldobható szilikon-hidrogél kontaktlencséje preszbiópiára.

Vélemények
Még nincsenek vélemények

Átlagos értékelés: Warning: Division by zero in /data/web/lencsebolt.hu/www/reviews/reviews.php on line 150 Call Stack: 0.0015 786688 1. {main}() /data/web/lencsebolt.hu/www/termek.php:0 0.0309 1104976 2. include('/data/web/lencsebolt.hu/www/reviews/reviews.php') /data/web/lencsebolt.hu/www/termek.php:411 Warning: Division by zero in /data/web/lencsebolt.hu/www/reviews/reviews.php on line 150 Call Stack: 0.0015 786688 1. {main}() /data/web/lencsebolt.hu/www/termek.php:0 0.0309 1104976 2. include('/data/web/lencsebolt.hu/www/reviews/reviews.php') /data/web/lencsebolt.hu/www/termek.php:411 4.7/5  
Vélemény írásához jelentkezzen be!


Szállítási díjak

Tájékozodjón az elérhető szállítási módokról és azok árairól

Egészségpénztár

Gyakran Ismételt Kérdések, egészségpénztári kisokos

Kapcsolat

Kérdése, észrevétele vagy esetleg panasza van?