Clariti 1 Day Toric (30 db) kontaktlencse

Clariti 1 Day Toric (30 db) kontaktlencse

Clariti

Napi vislésű szilikon-hidrogél alapanyagú tórikus kontaktlencse


3-4 hét

7.990 Ft

Kosárba tesz

Somofilcon A
56%
86Dk/t
Igen
30 db
tórikus

Egészségesebb(1) módon korrigálja a szemtengelyferdülést (asztigmiát) napi eldobható szilikon-hidrogél lencsékkel.

RÖVIDEN
  • Kényelmes, napi csere

  • A szilikon-hidrogél lencsék egészségügyi előnyei

  • A szemtengelyferdülés (asztigmia) korrekciójára

  • Kiváló, egész napos kényelmet nyújt

  • UVA- és UVB-védelem(2)

Az egyetlen lencse kategóriájában szemtengelyferdülésre (asztigmiára)

A 2012-es Optician Awards alkalmával az év kontaktlencséjének választott(3) clariti® 1 day toric segítségével egyetlen lencsében élvezheti ki a napi eldobható használat kényelmét és a szilikon-hidrogél egészségügyi előnyeit. Valójában jelenleg ez az egyetlen napi eldobható szilikon-hidrogél kontaktlencse szemtengelyferdülésre (asztigmiára).
 
A szilikon-hidrogél lencsék több oxigént engednek a szaruhártyára jutni, mint a hidrogél lencsék. Ez azért fontos, mert nagyobb „lélegzőképességet” jelent a lencséknek, ami fehérebb és csillogóbb szemhez, továbbá egészségesebb(1) lencseviselési élményhez vezet.

Kiváló, egész napos kényelem, amelyre számíthat

A szilikon-hidrogél egészségügyi előnyein felül a kényelemre is nagy hangsúlyt helyezünk. A clariti 1 day toric lencsék ezért tartalmazzák az egyedi WetLoc™ technológiát. Az WetLoc-eljárás olyan lencsét eredményez, amely természetes módon magához vonzza és megköti a vízmolekulákat a lencse felszínén, így a szemek egész nap megőrzik nedvességüket és kényelemérzetüket.
 
Érdeklődjön szemész szakorvosánál a clariti 1 day toric egészségügyi előnyeiről és mindennapos kényelméről – ez a világ egyetlen napi eldobható szilikon-hidrogél kontaktlencséje szemtengelyferdülésre (asztigmiára).

Vélemények
Még nincsenek vélemények

Átlagos értékelés: Warning: Division by zero in /data/web/lencsebolt.hu/www/reviews/reviews.php on line 150 Call Stack: 0.0016 786688 1. {main}() /data/web/lencsebolt.hu/www/termek.php:0 0.0328 1105024 2. include('/data/web/lencsebolt.hu/www/reviews/reviews.php') /data/web/lencsebolt.hu/www/termek.php:411 Warning: Division by zero in /data/web/lencsebolt.hu/www/reviews/reviews.php on line 150 Call Stack: 0.0016 786688 1. {main}() /data/web/lencsebolt.hu/www/termek.php:0 0.0328 1105024 2. include('/data/web/lencsebolt.hu/www/reviews/reviews.php') /data/web/lencsebolt.hu/www/termek.php:411 4.7/5  
Vélemény írásához jelentkezzen be!


Szállítási díjak

Tájékozodjón az elérhető szállítási módokról és azok árairól

Egészségpénztár

Gyakran Ismételt Kérdések, egészségpénztári kisokos

Kapcsolat

Kérdése, észrevétele vagy esetleg panasza van?