Air Optix for Astigmatism (6 db) kontaktlencse

Air Optix for Astigmatism (6 db) kontaktlencse

Air Optix

Havi vislésű szilikon-hidrogél alapanyagú tórikus kontaktlencse


2-3 munkanap

10.490 Ft

Kosárba tesz

Az Air Optix Aqua for Astigmatism kontaktlencse egy lágy, szilikon-hidrogél (Lotrafilcon B) alapanyagú, havi csere idejű kontaktlencse, Presbyopiában szenvedő kontaktlencse viselők számára.

Az Air Optix Aqua for Astigmatism kontaktlencse kifejlesztésénél a cél a minél magasabb oxigén áteresztő képesség elérése volt.

Mit jelent az, hogy szilikon-hidrogél? Ahhoz, hogy a szem egészséges maradjon, oxigénre van szüksége. A hagyományos hidrogél alapanyagokkal szemben a szilikon-hidrogél kontaktlencséknek, mint amilyen az Air Optix Aqua for Astigmatism is, nagyságrendekkel nagyobb az oxigén áteresztése.

Az Air Optix kontaktlencsénél a gyártó a TriComfort technológiát alkalmazta. Ennek a segítségével 5x nagyobb az oxigéná teresztő képessége az Air Optix kontaktlencséknek, mint a hagyományos társainak.

Az Air Optix Aqua for Astigmatism kontaktlencse használatával elegendő mennyiségű oxigén jut a szaruhártyához, így (a gyártó ajánlása szerint) lehetővé teszi az alkalmankénti benne alvást is (ajánlott időtartam: 6 éjszaka).

A legtöbb szemorvos nem ajánlja a kiterjesztett viselésű kontaktlencsét, amennyiben ilyen célból vásárolná az Air Optix Aqua for Astigmatism kontaktlencsét, mindenképpen egyeztessen illesztőjével.

A mi ajánlásunk szerint az Air Optix Aqua for Astigmatism  kontaktlencse egészséges nappali viseletet biztosít, segít megőrízni a szem fehérségét.

Mi az az Asztigmia (szemtengelyferdülés)?

Az asztigmiás szemet úgy a legegyszerűbb elképzelni, mintha ráülnénk egy labadára. A szabályos gömb forma ilyenkor eltorzul, és szabálytalanul elnyúlik a nyomás síkjára párhuzam tengely mellett. Ez nagyon gyakori látásprobléma, a legtöbb családban akad olyan ember, aki ebben a korrekciós problémában szenved. A legtöbb kontaktlencse gyártó kínál megoldást az asztigmia korrekciójára.

Vélemények
Még nincsenek vélemények

Átlagos értékelés: 4.7/5  
Vélemény írásához jelentkezzen be!


Szállítási díjak

Tájékozodjón az elérhető szállítási módokról és azok árairól

Egészségpénztár

Gyakran Ismételt Kérdések, egészségpénztári kisokos

Kapcsolat

Kérdése, észrevétele vagy esetleg panasza van?