MyDay (30 db) kontaktlencse

MyDay (30 db) kontaktlencse

Egyéb

napi viselésű szilikon-hidrogél alapanyagú kontaktlencse


1-2 munkanap

7.490 Ft

Kosárba tesz

Stenfilcon A
54%
100Dk/t
Igen
30 db
1 nap
szférikus

Minden, amire szüksége van a kivételes általános viselési élményért egy napi eldobható lencsétől.

RÖVIDEN
  • A rövid- és a távollátás korrekciójára

  • Smart Silicone™ technológiával – forradalmi áttörés a lencsék kémiai összetételében, amely lehetővé teszi a MyDay előnyeit

  • Kényelmes, napi csere

  • A beépített UV-védelem* az UVA-sugarak 85%-át és az UVB-sugárzás 96%-át kiszűri a hosszú távon is egészséges szemek érdekében

Szemei csodálatos módon mit sem tudnak erről a forradalmi áttörésről

Egy sűrű nap során szemei folyamatosan dolgoznak. Úgy gondoljuk, a kontaktlencsének is ki kell vennie a részét a munkából. Ezért fejlesztettük ki a MyDay™ napi eldobható kontaktlencséket.
 
A MyDay Smart Silicone™ technológiát alkalmaz – ez forradalmi áttörés a lencsék kémiai összetételében, amely biztosítja, hogy a MyDay lencsék tartani tudják a lépést napi ütemével, és egyúttal csodálatosan megfeledkezhessen róluk.
 
Minden adott, amire csak szüksége van a kivételes általános viselési élményért egy napi eldobható lencsétől:

  • kompromisszumok nélküli kényelem;
  • a szilikon-hidrogél lélegzőképessége, hogy szeme egészséges és fehér maradjon;
  • egy könnyen felhelyezhető és eltávolítható lencse.

Ez a MyDay – olyan lencsék, amelyeket felhelyez, majd el is felejt egészen a nap végéig.

Mitől más a Smart Silicone (és miért lényeges ez Önnek)?

A Smart Silicone jóval hatékonyabban juttatja el az oxigént a szemére, mint más napi eldobható lencsemárkák, miközben kevesebb szilikont** használ. Ez azért fontos, mert a kevesebb szilikon több helyet hagy a lencsében a beépített nedvességcsatornáknak, és természetes módon hidrofil lencseanyagot eredményez, amely megőrzi szemei nedvességérzetét. A kevesebb szilikonnak köszönhetően a MyDay lencsék csodálatosan lágyak is lesznek – lágyabbak más napi eldobható szilikon-hidrogél lencséknél** –, ugyanakkor egyszerű felhelyezni és eltávolítani őket.
 
A kényelem további fokozása érdekében a MyDay™ kontaktlencsék fejlett lencsekialakításának része a sima lencsefelület és a lekerekített él. Ez a kialakítás természetesebb érzést jelent, ahogy a szemhéj könnyedén átsiklik a lencsén.
 
Szemei egész nap dolgoznak. Szerintünk a kontaktlencsének is ki kell vennie a részét a munkából. Érdeklődjön szemész szakorvosánál a MyDay kontaktlencsékről. Mindazt nyújtják, amire szüksége van a kivételes általános viselési élményért egy napi eldobható lencsétől.

Vélemények
Még nincsenek vélemények

Átlagos értékelés: Warning: Division by zero in /data/web/lencsebolt.hu/www/reviews/reviews.php on line 150 Call Stack: 0.0015 786688 1. {main}() /data/web/lencsebolt.hu/www/termek.php:0 0.0305 1107744 2. include('/data/web/lencsebolt.hu/www/reviews/reviews.php') /data/web/lencsebolt.hu/www/termek.php:411 Warning: Division by zero in /data/web/lencsebolt.hu/www/reviews/reviews.php on line 150 Call Stack: 0.0015 786688 1. {main}() /data/web/lencsebolt.hu/www/termek.php:0 0.0305 1107744 2. include('/data/web/lencsebolt.hu/www/reviews/reviews.php') /data/web/lencsebolt.hu/www/termek.php:411 4.7/5  
Vélemény írásához jelentkezzen be!


Szállítási díjak

Tájékozodjón az elérhető szállítási módokról és azok árairól

Egészségpénztár

Gyakran Ismételt Kérdések, egészségpénztári kisokos

Kapcsolat

Kérdése, észrevétele vagy esetleg panasza van?