MyDay (30 db) kontaktlencse

MyDay (30 db) kontaktlencse

Egyéb

napi viselésű szilikon-hidrogél alapanyagú kontaktlencse


1-2 munkanap

7.490 Ft

Kosárba tesz

Stenfilcon A
54%
100Dk/t
Igen
30 db
1 nap
szférikus

Minden, amire szüksége van a kivételes általános viselési élményért egy napi eldobható lencsétől.

RÖVIDEN
  • A rövid- és a távollátás korrekciójára

  • Smart Silicone™ technológiával – forradalmi áttörés a lencsék kémiai összetételében, amely lehetővé teszi a MyDay előnyeit

  • Kényelmes, napi csere

  • A beépített UV-védelem* az UVA-sugarak 85%-át és az UVB-sugárzás 96%-át kiszűri a hosszú távon is egészséges szemek érdekében

Szemei csodálatos módon mit sem tudnak erről a forradalmi áttörésről

Egy sűrű nap során szemei folyamatosan dolgoznak. Úgy gondoljuk, a kontaktlencsének is ki kell vennie a részét a munkából. Ezért fejlesztettük ki a MyDay™ napi eldobható kontaktlencséket.
 
A MyDay Smart Silicone™ technológiát alkalmaz – ez forradalmi áttörés a lencsék kémiai összetételében, amely biztosítja, hogy a MyDay lencsék tartani tudják a lépést napi ütemével, és egyúttal csodálatosan megfeledkezhessen róluk.
 
Minden adott, amire csak szüksége van a kivételes általános viselési élményért egy napi eldobható lencsétől:

  • kompromisszumok nélküli kényelem;
  • a szilikon-hidrogél lélegzőképessége, hogy szeme egészséges és fehér maradjon;
  • egy könnyen felhelyezhető és eltávolítható lencse.

Ez a MyDay – olyan lencsék, amelyeket felhelyez, majd el is felejt egészen a nap végéig.

Mitől más a Smart Silicone (és miért lényeges ez Önnek)?

A Smart Silicone jóval hatékonyabban juttatja el az oxigént a szemére, mint más napi eldobható lencsemárkák, miközben kevesebb szilikont** használ. Ez azért fontos, mert a kevesebb szilikon több helyet hagy a lencsében a beépített nedvességcsatornáknak, és természetes módon hidrofil lencseanyagot eredményez, amely megőrzi szemei nedvességérzetét. A kevesebb szilikonnak köszönhetően a MyDay lencsék csodálatosan lágyak is lesznek – lágyabbak más napi eldobható szilikon-hidrogél lencséknél** –, ugyanakkor egyszerű felhelyezni és eltávolítani őket.
 
A kényelem további fokozása érdekében a MyDay™ kontaktlencsék fejlett lencsekialakításának része a sima lencsefelület és a lekerekített él. Ez a kialakítás természetesebb érzést jelent, ahogy a szemhéj könnyedén átsiklik a lencsén.
 
Szemei egész nap dolgoznak. Szerintünk a kontaktlencsének is ki kell vennie a részét a munkából. Érdeklődjön szemész szakorvosánál a MyDay kontaktlencsékről. Mindazt nyújtják, amire szüksége van a kivételes általános viselési élményért egy napi eldobható lencsétől.


Szállítási díjak

Tájékozodjón az elérhető szállítási módokról és azok árairól

Egészségpénztár

Gyakran Ismételt Kérdések, egészségpénztári kisokos

Kapcsolat

Kérdése, észrevétele vagy esetleg panasza van?