TopVue Monthly (6 db) kontaktlencse

TopVue Monthly (6 db) kontaktlencse

TopVue

Havi csereidejű hidrogél alapanyagú kontaktlencse


Raktárról azonnal

4.900 Ft

Kosárba tesz

Polymacon
38%
Igen
6 db
30 nap
szférikus

Topvue Monthly - Kényelmes kontaktlencse alacsony áron

2011 elején mutattuk be az új TopVue kontaktlencse családot. A TopVue Monthly kontaktlencsék kényelmes viseletet biztosítanak. A hialuronsav és PEG (polyethylenglycol) nedvesítő közegnek köszönhetően a kontaktlencsék egész napon át tartó kényelmet biztosítanak viselőjük számára. A hialuronsav természetes anyag, mely részét képezi az emberi testnek, megtalálható az ízületekben, szemünk üvegtestjében és még sok másik testrészünkben is.

A TopVue Monthly kontaktlencse kialakítása

A TopVue kontaktlencsék rendkívül vékonyak, pislogáskor a szemhéjunk rácsúszik a kontaktlencse felületére. Ha a lencsék vastagsága túl vastag, a kontaktlencsét kényelmetlennek fogjuk érezni, a komfortérzet pedig csökken.

Kiváló minőségű képalkotás és stabil fénytörési képesség

A TopVue Monthly kontaktlencse stabil optikai korrekciót biztosít az optikai zóna teljes területén. Ennek a tulajdonságnak köszönhetően a kontaktlencse különböző fényviszonyok mellett is kiváló minőségű képet alkot.

UV szűrő képesség - jó ha van

A TopVue Monthly kontaktlencse UV szűrő képessége elnyeli a káros UV-A és UV-B sugárzás jelentős részét. A kontaktlencsék természetesen csak a szem egy részét képesek elfedni, míg a szemünk többi része ki van téve a káros UV sugaraknak.

Amennyiben 100% UV védelmet szeretne biztosítani szeme számára, használjon UV szűrős napszemüveget is. 

Ajánlott használat

A TopVue Monthly havi kontaktlencsék nem használhatók sem kiterjeztett, sem éjszakai viseletre.

Alternatív termék: TopVue Monthly Plus

Vélemények
Még nincsenek vélemények

Átlagos értékelés: Warning: Division by zero in /data/web/lencsebolt.hu/www/reviews/reviews.php on line 150 Call Stack: 0.0015 786688 1. {main}() /data/web/lencsebolt.hu/www/termek.php:0 0.0291 1106048 2. include('/data/web/lencsebolt.hu/www/reviews/reviews.php') /data/web/lencsebolt.hu/www/termek.php:411 Warning: Division by zero in /data/web/lencsebolt.hu/www/reviews/reviews.php on line 150 Call Stack: 0.0015 786688 1. {main}() /data/web/lencsebolt.hu/www/termek.php:0 0.0291 1106048 2. include('/data/web/lencsebolt.hu/www/reviews/reviews.php') /data/web/lencsebolt.hu/www/termek.php:411 4.7/5  
Vélemény írásához jelentkezzen be!


Szállítási díjak

Tájékozodjón az elérhető szállítási módokról és azok árairól

Egészségpénztár

Gyakran Ismételt Kérdések, egészségpénztári kisokos

Kapcsolat

Kérdése, észrevétele vagy esetleg panasza van?