PureVision 2 HD (6 db) kontaktlencse

PureVision 2 HD (6 db) kontaktlencse

Purevision

Havi vislésű szilikon-hidrogél alapanyagú kontaktlencse


Raktárról azonnal

4.990 Ft

Kosárba tesz

Balafilcon A
35%
130Dk/t
Nem
6 db
30 nap
szférikus

PureVision 2 HD kontaktlencse

A PureVision 2 HD kontaktlencse egy lágy, szilikon-hidrogél (Balafilcon A) alapanyagú, havi csereidejű, prémium minőségű kontaktlencse.

A PureVision 2 HD kontaktlencse kifejlesztésénél a gyártónak a magas oxigén-áteresztés mellett a kiváló látásélesség elérése volt a cél.

Mit jelent az, hogy szilikon-hidrogél? Ahhoz, hogy a szem egészséges maradjon, oxigénre van szüksége. A hagyományos hidrogél alapanyagokkal szemben a szilikon-hidrogél kontaktlencséknek, mint amilyen aPurevision 2 HD is, nagyságrendekkel nagyobb az oxigén áteresztése.

Mit eredményez a HD optika? Kristálytiszta látást még rossz fényviszonyok között is. Csökkenti a szférikus abberáció nevű fénytörési hibát, a fényudvar képződés és káprázást. Ezek a tulajdonságok különösen előnyösek például éjszakai vezetésnél.

 A Purevision 2 HD kontaktlencsék ComfortMoist technológiával készültek. A poloxamin tartalmú tárolóoldat már közvetlenül felhelyezéskor maximális kényelmet biztosít. A vékony lencsekialakítás természetes viselési érzést biztosít és elősegíti az egész napon át tartó komfortot.

A Purevision 2 HD kontaktlencse használatával elegendő mennyiségű oxigén jut a szaruhártyához, így (a gyártó ajánlása szerint) lehetővé teszi a bentalvást is (ajánlott időtartam: 30 éjszaka).

A legtöbb szemorvos nem ajánlja a kiterjesztett viselésű kontaktlencsét, amennyiben ilyen célból vásárolná az Purevision 2 HD kontaktlencsét, mindenképpen egyeztessen illesztőjével.

A mi ajánlásunk szerint az PureVision 2 HD kontaktlencse egészséges nappali viseletet biztosít, segít megőrízni a szem fehérségét, remek szélkiképzésének köszönhetően egész nap kényelmes viselet. Az egyik legjobb ár/érték arányú termék a kínálatunkból.

Vélemények
Akos

2017-12-14


Átlagos értékelés: 5.0/5
Vélemény írásához jelentkezzen be!


Szállítási díjak

Tájékozodjón az elérhető szállítási módokról és azok árairól

Egészségpénztár

Gyakran Ismételt Kérdések, egészségpénztári kisokos

Kapcsolat

Kérdése, észrevétele vagy esetleg panasza van?