Elköltöztünk! Új címünk: 4400 Nyíregyháza, Víz u. 21/B.! Nyitvatartásunk nem változott, H-P: 08:00 - 16:00

A GyógyVarázs Natúrkozmetikai Webáruházat összetett, de annál nemesebb célkitűzés keltette életre. Az évszázadok, évezredek alatt felhalmozódott gyógynövényes gyógyítás – azaz a fitoterápia – nemzedékes tapasztalatait akarjuk összhangba hozni a modern kor, a XXI. század tudományos technológiájával.

Olyan termékeket készítünk, melyekben a legmodernebb (természetes) alapanyagok összhangba kerülhetnek a csúcsminőségű gyógynövényes kivonatokkal.
Célunk a lehető legmagasabb minőségű gyógynövényes natúrkozmetikumok megalkotása, melyek alkalmasak különféle panaszok célzott és hatékony kezelésére, anélkül, hogy szervezetünket felesleges kemikáliákkal, vegyszerekkel terhelnék.


Ez a fajta vegyszerterhelés manapság már egyre inkább az érdeklődés középpontjába kerül. Szerencsére már sokan táplálkoznak tudatosan, kerülve a felesleges adalékanyagokat, ízfokozókat és sok egyéb olyan alkotóelemet melyek az olcsó tömegtermelés káros melléktermékei.
A bőr az emberi szervezet legnagyobb összefüggő szerve. A különféle kozmetikai termékekkel, samponokkal, tusfürdőkkel, parfümökkel, fogkrémekkel, de gyakran még a biztonságosnak vélt krémkészítményekkel is óriási mennyiségű káros anyag juthat a bőrünkbe.
A GyógyVarázs termékcsalád minden tagja natúr kozmetikum. Mi már a termékfejlesztés kezdeti szakaszától olyan problémaspecifikus termékeket fejlesztünk, melyek menetesek a felesleges vegyszerektől és tartósítószerektől, nem tartalmaznak parfümöt, kőolaj származékokat, parabént, alumíniumot és egyéb megkérdőjelezhető anyagokat.


A Sajgókrém, az Elixir, a Medikor és a Varikofit cégünk igazi büszkeségei, ízig vérig csúcsminőségű natúr kozmetikumok.
Azon túl, hogy termékeink natúr mátrixon alapulnak (erről cikkeink között bővebben is tájékozódhat) mi nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a modern kozmetikai tudomány méltán elismert, gyakran luxus alapanyagainak is helyt adjunk krémeinkben.
Minden krémünk tartalmaz sheavajat, B5 provitamint, körömvirágot, tengeri kollagént, algát és avokádó olajat. Ez a natúrmátrix kiváló alapot biztosít az egyéb összetevőknek, egyfajta szinegiafokozóként támogatják a további természetes alapanyagok hatékony működését.
Termékeink alapanyagai közt talál továbbá Q10 koenzimet, kondroitint, jojoba- és argán olajat, ginzenget, ginkgo bilobát, varázsmogyorót, indiai szent bazsalikomot, zöld- és vörösmoszatot, holt-tengeri sót és még további rengeteg (de tényleg rengeteg) további természetes alapanyagot, gyógynövénykivonatot.
Az Elixir, a Sajgókrém, a Varikofit és a Medikor krémek mind azzal a tudatos céllal születtek, hogy végre tényleg legyen egy olyan kompromisszumokat nem tűrő gyógynövényes natúrkozmetikum, amilyen eddig még nem volt a kozmetikai palettán.Szállítási díjak

Tájékozodjón az elérhető szállítási módokról és azok árairól

Egészségpénztár

Gyakran Ismételt Kérdések, egészségpénztári kisokos

Kapcsolat

Kérdése, észrevétele vagy esetleg panasza van?