Szemüvegtisztító szett Zeiss 30 ml

3 190 Ft
Raktáron
A feladás várható dátuma hétfő 06.14. Today Jellemzők kiválasztása ...

Kiszállítás

dpd / expressone / magyar posta
2–3 munkanap 590 Ft
Magyar Posta
2–3 munkanap 590 Ft
Csomagküldő
1–2 munkanap 190 Ft
3 190 Ft

Termékleírás – Zeiss szemüvegtisztító szett – 30 ml

Ez a Zeiss tisztítókészlet rendkívül praktikus, a kis méretű, kompakt csomagjának köszönhetően pedig kiválóan alkalmas a mozgalmas életmódhoz is. Az átlátszó műanyag tokban tisztító spray és mikroszálas kendő található.
Zeiss tisztító spray eltávolítja a szemüvegről a zsírfoltokat, a port és más részecskéket. A termék nem károsítja a szemüveg bevonatot. Nem hagy foltot az üvegen, és nem tartalmaz csiszolóanyagot.
mikroszálas kendő használható a szemüveg törlésére és fényesítésére. Kiváló minőségű anyagból készül; szemüveghez és napszemüveghez egyaránt alkalmas.
A rendszeres tisztítás és a megfelelő ápolás meghosszabbítja vényköteles szemüvege és napszemüvege élettartamát.

Hogyan tisztítsuk meg a szemüveget a Zeiss készlettel?

Javasolt, hogy az üveget először mikroszálas kendővel törölje le. Ezután permetezzen megfelelő mennyiségű Zeiss tisztító spray-t a kendőre, és tisztítsa meg a szemüveget.

Zeiss tisztítókészletet más típusú termékekhez is használhatja, mint például távcsövekhez vagy kameralencsékhez, valamint kijelzőkkel és monitorokkal.
A mikroszálas kendő maximum 40°C-on mosható, szövetlágyító használata nélkül. Az ennél magasabb hőmérséklet és az öblítőszer károsítja a szövetet.

Tulajdonságok
Gyártó: Carl Zeiss

Hozzászólások

Comments: Do you have any questions?