Superdry SDS Rockstar 186

Női Férfi

Szemüveg mérete Mi a méretem?
138 mm
Egyéb méretek
18 mm
140 mm
40 mm 54 mm
Ár
21 545 Ft

A Superdry szemüvegmárka

A Superdry szemüveg nagyon divatos, főleg a fiatal generáció számára. Szemüvegeiknél a brit és az amerikai stílus ötvöződik, amit japán témájú részletek egészítenek ki. A Superdry egyes modelleknél nem szokványos anyagokat, például bambuszt és bőrt használ, így ezek nagyon egyediek.

Erről a modellről:

A napszemüveg egy kiváló divatos kiegészítő, mellyel szemét is védi. A tükörszemüvegek nagyon népszerűek, különösen a divat szempontjából. A tükrös szemüveg is praktikus – jelentősen csökkenti a szem fáradását és a napfény okozta irritációt. Ez a modell rendkívül divatos, és tökéletesen illeszkedik az öltözékedhez. A keretek kiváló minőségű edzett műanyagból készülnek.
A szemüveg lencséi 100%-os UV védelmet biztosítanak. Szeme tökéletesen védve lesz a káros UVA és UVB sugarak ellen. Az üvegek sötétek, és az összes fény 8-18%-át engedik át. Ez a fajta fényerő-szabályozás alkalmas az erős napfény elleni védelemre.
Virtuális teszterünknek köszönhetően otthona kényelméből kipróbálhatja ezt a szemüvegmodellt. Azonnal látni fogod, milyen a szemüveged rajtad!
A szemüveg eredeti tokban érkezik. A szemüveg színe fényes. Ez a szemüvegmodell dioptriás napszemüveglen­csékkel és klasszikus átlátszó lencsékkel is ellátható.