Serengeti Positano 8982

Polarizált Női Férfi

Szemüveg mérete Mi a méretem?
140 mm
Egyéb méretek
16 mm
140 mm
41 mm 56 mm
Ár
76 090 Ft

A Serengeti szemüvegmárka

Dizájnos és divatos szemüveget keres, amely a legújabb technológiával van felszerelve? Serengeti pontosan ezt kínálja! Évek gyakorlata és végtelen fejlődése az optika területén megmutatkozik minden Serengeti szemüvegben. A márka olyan tökéletesen ötvözi a divatot a funkcionalitással, hogy ritkán találni hasonló minőségű darabokat más márkáktól a piacon.

Erről a modellről:

A napszemüveg egy kiváló divatos kiegészítő, mellyel szemét is védi. Ezek a szemüvegek polarizációs kezeléssel rendelkeznek. Ez megakadályozza a tükröződést, amelyet a napsugarak vízfelületre, hóra, üvegre való visszaverődése okozhat... Ez a szűrő kiválóan alkalmas aktív vezetők és horgászok számára. A tükörszemüvegek nagyon népszerűek, különösen a divat szempontjából. A tükrös szemüveg is praktikus – jelentősen csökkenti a szem fáradását és a napfény okozta irritációt. A szemüveg oldalai rugalmasak és alkalmazkodnak a fej formájához. Ez a szemüveg ideális aktív vezetők számára. Polarizáló szűrővel vannak felszerelve, hogy megakadályozzák a tükröződést. A keretek kiváló minőségű edzett műanyagból készülnek.
A szemüveg lencséi 100%-os UV védelmet biztosítanak. Szeme tökéletesen védve lesz a káros UVA és UVB sugarak ellen. A lencsék az összes fény 18-43%-át engedik át, és közepesen sötétek. Ez a fajta elsötétítés mérsékelt napfényre alkalmas.
Az üvegek sötétek, és az összes fény 8-18%-át engedik át. Ez a fajta fényerő-szabályozás alkalmas az erős napfény elleni védelemre.
A szemüveg eredeti tokban érkezik. A szemüveg mellé egy tisztítókendőt is kapsz. A szemüveg színe matt.