Relax Herds R2299A

Polarizált Női Férfi

Szemüveg mérete Mi a méretem?
143 mm
Egyéb méretek
17 mm
142 mm
44 mm 58 mm
Ár
13 990 Ft

A Relax szemüvegmárka

A Relax, a sportszemüvegekre szakosodott népszerű cseh márka először 1996-ban vette át a piacot. A szemüvegek azonnal nagyon elégedett ügyfélkörre tettek szert, különösen kényelmüknek és funkcionalitásuknak köszönhetően. Ez a két tulajdonság mindig is ennek a márkának az alapköve volt. Ha olyan szemüveget keres, amely tökéletesen illeszkedik és 100%-ban megfelel az Ön igényeinek, akkor nem kell tovább keresnie.

Erről a modellről:

A napszemüveg egy kiváló divatos kiegészítő, mellyel szemét is védi. Ezek a szemüvegek polarizációs kezeléssel rendelkeznek. Ez megakadályozza a tükröződést, amelyet a napsugarak vízfelületre, hóra, üvegre való visszaverődése okozhat... Ez a szűrő kiválóan alkalmas aktív vezetők és horgászok számára. Ez a szemüveg ideális aktív vezetők számára. Polarizáló szűrővel vannak felszerelve, hogy megakadályozzák a tükröződést. A keretek kiváló minőségű edzett műanyagból készülnek.
A szemüveg lencséi 100%-os UV védelmet biztosítanak. Szeme tökéletesen védve lesz a káros UVA és UVB sugarak ellen.
Ez a szemüveg tökéletes mindenféle szabadtéri tevékenységhez. Formájuk praktikus és kényelmesen illeszkedik, így nem zavar sportolás közben. Biztosan élvezni fogja őket futáskor, kerékpározáskor, túrázáskor...