Precision1 for Astigmatism (90 db lencse)

28 990 Ft
100% ajánlja
Ingyenes kiszállítás erre a termékre
Raktáron
A feladás várható dátuma péntek 09.22. Jellemzők kiválasztása ...
Ingyenes kiszállítás erre a termékre
28 990 Ft

PRECISION1 for Astigmatism kontaktlencsék

PRECISION1 for Astigmatism napi, tórikus, szilikon-hidrogél kontaktlencsék az Alcon cégtől, amelyek változó víztartalommal rendelkeznek. A lencséket az asztigmatizmus korrekciójára tervezték.

A PRECISION1 for Astigmatism lencséket a következő csomagméretekben is kínáljuk :
30 db lencse

Kiváló tulajdonságok

A gyártás során alkalmazott technológia kombinálja a klasszikus hidrogél anyagot, amely nagy mennyiségű vizet tartalmaz, egy szilikon-hidrogél anyaggal, amely biztosítja a szaruhártya számára a szükséges oxigénáteresztő képességet. Ezzel a technológiával már találkozhattunk a Dailies TOTAL1 kontaktlencséknél. Ezt nevezzük SMARTSURFACE technológiának.
Ennek az anyagkombinációnak köszönhetően a lencsék különösen kényelmessé válnak a szem számára. A PRECISION1 for Astigmatism ezen kívül UV-szűrővel is rendelkezik, így a lencse felülete megvédi a szemet a káros UV-sugaraktól.
Ha azonban a szem teljes meg szeretné védeni, mindig szükséges napszemüveg viseletével is kiegészíteni a védelmet.

Bevált PRECISION BALANCE 8/4 technológia

Ez a technológia biztosítja, hogy a lencse egész nap a megfelelő pozícióban maradjon, és hogy az asztigmatizmus tökéletesen korrigálva legyen. A kontaktlencse gyorsabb és könnyebb, a megfelelő pozícióban történő behelyezése érdekében a lencsén egy kis tájoló jel található a 6 órai pozícióban.

A lencse kialakítása

A lencse belseje egy 51%-ban vizet tartalmazó szilikon-hidrogél anyag, amely elegendő a szükséges oxigénáteresztő képesség biztosításához (90 Dk/t). A lencse felszíne, amely a szem finom és érzékeny szöveteivel érintkezik, klasszikus hidrogélből készül, amelyet magas víztartalom (több mint 80%) jellemez.

Egészséges viseleti előnyök a szem számára

A PRECISION1 for Astigmatism egy tórikus, napi (naponta eldobandó) kontaktlencse. Minden nap egy új párt kell bontani, amelyet a használatot követően, a nap végén egyszerűen ki kell dobni. Ez az egyik legkényelmesebb és mindenekelőtt legegészségesebb opció lencsék viselésére.

Tulajdonságok - Precision1 for Astigmatism (90 db lencse)

Gyártó: Alcon
DIA: 14.50
BC: 8.50
Csomag méret: 90 lencse
Csere ütemterve: 1 nap
Lejárat: több, mint 12 hónap
Víztartalom: 80%
Oxigénáteresztő képesség: 90 Dk/t
Cilinder erőssége: -0.75-től -2.25-ig
Dioptria tartomány: -8.00-től +4.00-ig
Kiterjesztett vagy éjszakai viselet: Nem
Terméknév: Precision1 for Astigmatism
Lencse anyag: Verofilcon A
UV-szűrő: Igen
Orvostechnikai eszköz: Igen

Hozzászólások