Prada PR 13TS VAU1I0

Női Férfi

Szemüveg mérete Mi a méretem?
141 mm
Egyéb méretek
19 mm
145 mm
45 mm 54 mm
Ár
71 090 Ft

A Prada szemüvegmárka

A Prada minden modellben az eleganciát, a részletekre való odafigyelést, a luxust és a stílust képviseli. Az olasz Prada márka népszerű a hírességek körében, ruháikkal és kiegészítőikkel gyakran találkoznak a vörös szőnyegen. Elvinné új Prada szemüvegét egy luxuspartira, vagy inkább egy pihentető sétára a városban? Mindenesetre remekül fog kinézni Prada szemüvegében.

Erről a modellről:

A napszemüveg egy kiváló divatos kiegészítő, mellyel szemét is védi. A szemüveg dupla hídja népszerű retro trendként írható le. Gyakran találkozhatsz ezzel a trenddel, amelyet angolul "kettős hídként" írnak le, és számíthatsz arra, hogy divatos nyilatkozatot teszel vele. Ennek a luxusmárkának a szemüvegei időtállóak, és nem kell attól tartanod, hogy csupán szezonálisak. A keretek kiváló minőségű edzett műanyagból készülnek.
A szemüveg lencséi 100%-os UV védelmet biztosítanak. Szeme tökéletesen védve lesz a káros UVA és UVB sugarak ellen. Az üvegek sötétek, és az összes fény 8-18%-át engedik át. Ez a fajta fényerő-szabályozás alkalmas az erős napfény elleni védelemre.
Virtuális teszterünknek köszönhetően otthona kényelméből kipróbálhatja ezt a szemüvegmodellt. Azonnal látni fogod, milyen a szemüveged rajtad!
A szemüveg eredeti tokban érkezik. A szemüveg mellé egy tisztítókendőt is kapsz.