-18%

Prada PR 09UV TH7101

Női

Szemüveg mérete Mi a méretem?
Egyéb méretek
18 mm
140 mm
52 mm
Ár
31 520 Ft 25 790 Ft Kedvezmény -18%
Legjobb ár az elmúlt 30 napban: 31 520 Ft

A Prada szemüvegmárka

A Prada minden modellben az eleganciát, a részletekre való odafigyelést, a luxust és a stílust képviseli. Az olasz Prada márka népszerű a hírességek körében, ruháikkal és kiegészítőikkel gyakran találkoznak a vörös szőnyegen. Elvinné új Prada szemüvegét egy luxuspartira, vagy inkább egy pihentető sétára a városban? Mindenesetre remekül fog kinézni Prada szemüvegében.

Erről a modellről:

Személyre szabott dioptriás szemüveget készítünk Önnek!
Ezekhez a stílusos keretekhez választhat dioptriás vagy nem dioptriás szemüveglencséket, amelyek minőségi edzett műanyagból készülnek. A lencsék legalapvetőbb változata UV szűrővel és lencsekezelésekkel rendelkezik, amelyek javítják a látás minőségét (antireflex), minimalizálják a szennyeződés lerakódását az üvegen (öntisztító réteg) és taszítják a nedvességet (hidrofób réteg).
További opcionális tulajdonságok, mint például a kékfény szűrő, a sötétedő lencsék és a napszemüveg lencsék szintén kiválaszthatók.
A teljes peremmel ellátott szemüvegek nagyon jellegzetesek és jól láthatóak az arcon. A keretek körvonala a szemüveg teljes kerületét is védi. Ennek a luxusmárkának a szemüvegei időtállóak, és nem kell attól tartanod, hogy csupán szezonálisak. A keretek kiváló minőségű edzett műanyagból készülnek.
A szemüveg eredeti tokban érkezik. A szemüveg mellé egy tisztítókendőt is kapsz.