Prada PR 01OS UE00A6

Női

Szemüveg mérete Mi a méretem?
137 mm
Egyéb méretek
17 mm
140 mm
47 mm 55 mm
Ár
68 790 Ft

A Prada szemüvegmárka

A Prada minden modellben az eleganciát, a részletekre való odafigyelést, a luxust és a stílust képviseli. Az olasz Prada márka népszerű a hírességek körében, ruháikkal és kiegészítőikkel gyakran találkoznak a vörös szőnyegen. Elvinné új Prada szemüvegét egy luxuspartira, vagy inkább egy pihentető sétára a városban? Mindenesetre remekül fog kinézni Prada szemüvegében.

Erről a modellről:

A napszemüveg egy kiváló divatos kiegészítő, mellyel szemét is védi. Ennek a luxusmárkának a szemüvegei időtállóak, és nem kell attól tartanod, hogy csupán szezonálisak. A keretek kiváló minőségű edzett műanyagból készülnek.
A szemüveg lencséi 100%-os UV védelmet biztosítanak. Szeme tökéletesen védve lesz a káros UVA és UVB sugarak ellen. Virtuális teszterünknek köszönhetően otthona kényelméből kipróbálhatja ezt a szemüvegmodellt. Azonnal látni fogod, milyen a szemüveged rajtad!
A szemüveg eredeti tokban érkezik. A szemüveg mellé egy tisztítókendőt is kapsz. Ez a szemüvegmodell dioptriás napszemüveglen­csékkel és klasszikus átlátszó lencsékkel is ellátható.