Polo Ralph Lauren PH4110 528487

Női Férfi

Szemüveg mérete Mi a méretem?
138 mm
Egyéb méretek
21 mm
145 mm
44 mm 50 mm
Ár
50 165 Ft

A Polo Ralph Lauren szemüvegmárka

Ralph Lauren az amerikai klasszikusokat modern és friss modellekbe viszi át. A Ralph Lauren szemüveg komoly és nagyon sokoldalú. Ezek olyan darabok, amelyeket biztosan sokáig fog magánál tartani, függetlenül az aktuális divattrendektől.

Erről a modellről:

A napszemüveg egy kiváló divatos kiegészítő, mellyel szemét is védi. Ennek a luxusmárkának a szemüvegei időtállóak, és nem kell attól tartanod, hogy csupán szezonálisak. A keretek kiváló minőségű edzett műanyagból készülnek.
A szemüveg lencséi 100%-os UV védelmet biztosítanak. Szeme tökéletesen védve lesz a káros UVA és UVB sugarak ellen. Az üvegek sötétek, és az összes fény 8-18%-át engedik át. Ez a fajta fényerő-szabályozás alkalmas az erős napfény elleni védelemre.
Virtuális teszterünknek köszönhetően otthona kényelméből kipróbálhatja ezt a szemüvegmodellt. Azonnal látni fogod, milyen a szemüveged rajtad!
A szemüveg eredeti tokban érkezik. A szemüveg mellé egy tisztítókendőt is kapsz. Ez a szemüvegmodell dioptriás napszemüveglen­csékkel és klasszikus átlátszó lencsékkel is ellátható.