Pierre Cardin P.C. 8485/S 086/HA

Női

Szemüveg mérete Mi a méretem?
144 mm
Egyéb méretek
17 mm
145 mm
47 mm 57 mm
Ár
45 145 Ft 34 790 Ft Kedvezmény -23%
Legjobb ár az elmúlt 30 napban: 45 145 Ft

A Pierre Cardin szemüvegmárka

A Pierre Cardin egy világszerte elismert francia divatház. A márka büszkén viseli a Haute Couture címet. Minden Pierre Cardin termék, a ruháktól a kiegészítőkig új divatirányzatokat állít fel, kollekcióikat pedig többnyire a futurizmus ihlette. A jövő efféle villanásait is láthatja majd a kiválóan kidolgozott szemüvegükben. A Pierre Cardin szemüveg egy mindennapi ruhát olyan különlegessé varázsol.

Erről a modellről:

A napszemüveg egy kiváló divatos kiegészítő, mellyel szemét is védi. Ezeknek a szemüvegeknek a lencséi világos színről sötétebbre váltanak. Ennek a luxusmárkának a szemüvegei időtállóak, és nem kell attól tartanod, hogy csupán szezonálisak. A keretek kiváló minőségű edzett műanyagból készülnek.
A szemüveg lencséi 100%-os UV védelmet biztosítanak. Szeme tökéletesen védve lesz a káros UVA és UVB sugarak ellen. A lencsék az összes fény 18-43%-át engedik át, és közepesen sötétek. Ez a fajta elsötétítés mérsékelt napfényre alkalmas.
Virtuális teszterünknek köszönhetően otthona kényelméből kipróbálhatja ezt a szemüvegmodellt. Azonnal látni fogod, milyen a szemüveged rajtad!
A szemüveg eredeti tokban érkezik. A szemüveg színe fényes. A szemüveg színe matt.