Pierre Cardin P.C. 6222 807

Női Férfi

Szemüveg mérete Mi a méretem?
134 mm
Egyéb méretek
19 mm
145 mm
41 mm 48 mm
Ár
32 090 Ft

A Pierre Cardin szemüvegmárka

A Pierre Cardin egy világszerte elismert francia divatház. A márka büszkén viseli a Haute Couture címet. Minden Pierre Cardin termék, a ruháktól a kiegészítőkig új divatirányzatokat állít fel, kollekcióikat pedig többnyire a futurizmus ihlette. A jövő efféle villanásait is láthatja majd a kiválóan kidolgozott szemüvegükben. A Pierre Cardin szemüveg egy mindennapi ruhát olyan különlegessé varázsol.

Erről a modellről:

Személyre szabott dioptriás szemüveget készítünk Önnek!
Ezekhez a stílusos keretekhez választhat dioptriás vagy nem dioptriás szemüveglencséket, amelyek minőségi edzett műanyagból készülnek. A lencsék legalapvetőbb változata UV szűrővel és lencsekezelésekkel rendelkezik, amelyek javítják a látás minőségét (antireflex), minimalizálják a szennyeződés lerakódását az üvegen (öntisztító réteg) és taszítják a nedvességet (hidrofób réteg).
További opcionális tulajdonságok, mint például a kékfény szűrő, a sötétedő lencsék és a napszemüveg lencsék szintén kiválaszthatók.
A szemüveg oldalai rugalmasak és alkalmazkodnak a fej formájához. A teljes peremmel ellátott szemüvegek nagyon jellegzetesek és jól láthatóak az arcon. A keretek körvonala a szemüveg teljes kerületét is védi. Ennek a luxusmárkának a szemüvegei időtállóak, és nem kell attól tartanod, hogy csupán szezonálisak. A keretek kiváló minőségű edzett műanyagból készülnek.
Virtuális teszterünknek köszönhetően otthona kényelméből kipróbálhatja ezt a szemüvegmodellt. Azonnal látni fogod, milyen a szemüveged rajtad!
A szemüveg eredeti tokban érkezik. A szemüveg színe fényes. A szemüveg színe matt.