Oakley Latch OO9265 926555

Női Férfi

Szemüveg mérete Mi a méretem?
144 mm
Egyéb méretek
21 mm
139 mm
43 mm 53 mm
Ár
46 755 Ft

A Oakley szemüvegmárka

Oakley kéz a kézben jár a sporttal. A cég olyan új technológiák és anyagok folyamatos váltására és fejlesztésére összpontosít, amelyek lehetővé teszik mind az amatőr, mind a profi sportolók számára a maximális teljesítmény elérését, korlátozások nélkül. Ha az Oakley szemüveget választja, akkor a minőséget választja, amelyet akkor is élvezhet, ha nem vesz részt a Tour de France-on.

Erről a modellről:

A napszemüveg egy kiváló divatos kiegészítő, mellyel szemét is védi. A tükörszemüvegek nagyon népszerűek, különösen a divat szempontjából. A tükrös szemüveg is praktikus – jelentősen csökkenti a szem fáradását és a napfény okozta irritációt. A keretek kiváló minőségű edzett műanyagból készülnek.
A szemüveg lencséi 100%-os UV védelmet biztosítanak. Szeme tökéletesen védve lesz a káros UVA és UVB sugarak ellen. Az üvegek sötétek, és az összes fény 8-18%-át engedik át. Ez a fajta fényerő-szabályozás alkalmas az erős napfény elleni védelemre.
Virtuális teszterünknek köszönhetően otthona kényelméből kipróbálhatja ezt a szemüvegmodellt. Azonnal látni fogod, milyen a szemüveged rajtad!
A szemüveg eredeti tokban érkezik. A szemüveg színe matt.