O'Neill ONS Barrel 2.0 104P

Polarizált Női Férfi

Szemüveg mérete Mi a méretem?
146 mm
Egyéb méretek
19 mm
136 mm
39 mm 62 mm
Ár
25 390 Ft
Legjobb ár az elmúlt 30 napban: 23 790 Ft

A O´Neill szemüvegmárka

Az O'Neill egy márka, amely különösen a szörfösök és sportolók körében ismert. Létrehozása óta az O'Neill mindenre szakosodott, ami a szörfdeszkákkal kapcsolatos, majd fokozatosan más termékekkel bővítette portfólióját. Most a márka napszemüvegeket és dioptriás szemüvegeket is készített. Lehet, hogy az O'Neill szemüvegek nem extravagánsak, de mindenekelőtt praktikusak és funkcionálisak, valamint a stílus a tengerparti hangulatból inspirálódik!

Erről a modellről:

A napszemüveg egy kiváló divatos kiegészítő, mellyel szemét is védi. Ezek a szemüvegek polarizációs kezeléssel rendelkeznek. Ez megakadályozza a tükröződést, amelyet a napsugarak vízfelületre, hóra, üvegre való visszaverődése okozhat... Ez a szűrő kiválóan alkalmas aktív vezetők és horgászok számára. A tükörszemüvegek nagyon népszerűek, különösen a divat szempontjából. A tükrös szemüveg is praktikus – jelentősen csökkenti a szem fáradását és a napfény okozta irritációt. Ez a szemüveg ideális aktív vezetők számára. Polarizáló szűrővel vannak felszerelve, hogy megakadályozzák a tükröződést. A keretek kiváló minőségű edzett műanyagból készülnek.
A szemüveg lencséi 100%-os UV védelmet biztosítanak. Szeme tökéletesen védve lesz a káros UVA és UVB sugarak ellen. Az üvegek sötétek, és az összes fény 8-18%-át engedik át. Ez a fajta fényerő-szabályozás alkalmas az erős napfény elleni védelemre.
Virtuális teszterünknek köszönhetően otthona kényelméből kipróbálhatja ezt a szemüvegmodellt. Azonnal látni fogod, milyen a szemüveged rajtad!
A szemüveg eredeti tokban érkezik.
Ez a szemüveg tökéletes mindenféle szabadtéri tevékenységhez. Formájuk praktikus és kényelmesen illeszkedik, így nem zavar sportolás közben. Biztosan élvezni fogja őket futáskor, kerékpározáskor, túrázáskor... A szemüveg színe matt.