-19%

Nike Flip EV0990 410

Női Férfi

Szemüveg mérete Mi a méretem?
135 mm
Egyéb méretek
16 mm
135 mm
39 mm 53 mm
Ár
26 300 Ft 21 190 Ft Kedvezmény -19%
Legjobb ár az elmúlt 30 napban: 26 300 Ft

A Nike szemüvegmárka

A Nike egy jól ismert márkanév a sport világában. A márka a szabadidős sportolókra és a profikra egyaránt fókuszál, így biztos lehet az összes Nike szemüveg kiváló minőségében és hibátlan működésében. Kocogni vagy golfversenyre megy? Válassza ki kedvenc Nike darabját! A Nike szemüvegben minden sportolási alkalomra van valami, és még a sporttevékenységen kívül is nagyszerű viselet!

Erről a modellről:

A napszemüveg egy kiváló divatos kiegészítő, mellyel szemét is védi. A tükörszemüvegek nagyon népszerűek, különösen a divat szempontjából. A tükrös szemüveg is praktikus – jelentősen csökkenti a szem fáradását és a napfény okozta irritációt. A keretek kiváló minőségű edzett műanyagból készülnek.
A szemüveg lencséi 100%-os UV védelmet biztosítanak. Szeme tökéletesen védve lesz a káros UVA és UVB sugarak ellen. Az üvegek sötétek, és az összes fény 8-18%-át engedik át. Ez a fajta fényerő-szabályozás alkalmas az erős napfény elleni védelemre.
Virtuális teszterünknek köszönhetően otthona kényelméből kipróbálhatja ezt a szemüvegmodellt. Azonnal látni fogod, milyen a szemüveged rajtad!
A szemüveg eredeti tokban érkezik.
Ez a szemüveg tökéletes mindenféle szabadtéri tevékenységhez. Formájuk praktikus és kényelmesen illeszkedik, így nem zavar sportolás közben. Biztosan élvezni fogja őket futáskor, kerékpározáskor, túrázáskor...